WATT+VOLT franchise βολος

Ο Χρήστος Τσαμαδιάς με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάτοχος MBA στο Environmental Management από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, εργάστηκε στο επιχειρηματικό τμήμα της Τράπεζας Πειραιώς και ήταν υπεύθυνος για δανειοδοτήσεις σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες για την πράσινη ενέργεια...

Έχει δουλέψει στο τμήμα Marketing του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού Συλλόγου στον κόσμο της Manchester United και ως υπεύθυνος εστίασης της Liverpool FC. To 2017, και ενώ εργαζόταν ως υπεύθυνος αποζημιώσεων στην Lufthansa, η WATT+VOLT του εμπιστεύτηκε το 1ο franchise κατάστημα της εταιρείας, το οποίο λειτούργησε στη Λάρισα (Μανδηλαρά και Παπαναστασίου) τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Τον Απρίλιο του 2019 έκανε το 1ο βήμα επέκτασης, με το άνοιγμα καταστήματος στο Βόλο (Κ.Καρτάλη 68). Είναι παντρεμένος με τη Μαριλένα Μακρή και είναι πατέρας μιας κορούλας τεσσάρων ετών.

Ο Χρήστος Τσαμαδιάς δηλώνει ικανοποιημένος και δικαιωμένος για τις επιλογές του. «Ύστερα από τρία χρόνια λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της W+V, βλέπουμε στην αγορά ότι όλοι προσπαθούν να αντιγράψουν την φιλοσοφία και την στρατηγική της εταιρείας μας, που δεν είναι άλλη από την ύπαρξη φυσικού καταστήματος. Θεωρήσαμε πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμεση επικοινωνία του πελάτη με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας και γι’ αυτό έχει πετύχει τόσο αυτό το εγχείρημα.

Εδώ είναι που υπερτερούμε σε σύγκριση με άλλους παρόχους και η W+V έχει βοηθήσει περισσότερους από 7000 συμπολίτες μας στο νόμο Λάρισας να μειώσουν το κόστος του ηλεκτρικού τους ρεύματος, ενώ έχουμε ξεπεράσει τους 140.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Βάσει στοιχείων η WATT+VOLT είναι ο Νο1 πάροχος στο νομό μας!

Είναι η ώρα που δίνουμε οικονομικές λύσεις και ενημερώνουμε τον κόσμο για οικιακά φωτοβολταϊκά (net-metering), για έξυπνες λύσεις μέσα στο σπίτι ή την επιχείρηση και το μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει την ηλεκτροκίνηση! Η WATT+VOLT είναι ακόμα μια φορά πρωτοπόρος σε ότι έχει να κάνει με την φόρτιση και τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Με την νέα χρονιά θα εγκατασταθούν τουλάχιστον 4 φορτιστές αυτοκινήτων στην πόλη μας. Η φιλοδοξία μας, με τη βοήθεια των τοπικών κοινωνιών, και με τη δουλειά μας είναι να διπλασιάσουμε το μερίδιο αγοράς μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο βασικό πάροχο» και εκμυστηρεύεται: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο επιχειρηματίας στο κατάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεσαι σε μια ομάδα και να ξέρεις ότι οι πελάτες σου απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η επαφή με τον πελάτη είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο, καθώς στόχος είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του και να τις ικανοποιούμε, προσφέροντας το πιο κατάλληλο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται σε αυτές. Με τη νέα χρονιά, καινοτόμα προγράμματα …θα δοθούν στην αγορά….».

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
No Internet Connection