NUTS FACTORY παγκόσμια γευσιγνωσία

H NUTS FACTORY προκαλεί και συνάμα προσκαλεί τον καταναλωτή σε ένα ταξίδι παγκόσμιας γευσιγνωσίας ενώ παράλληλα τον ξεναγεί σε όλα τα στάδια επεξεργασίας των ξηρών καρπών. Το modern industrial design των καταστημάτων σε συνδυασμό με τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα, δημιουργούν ένα κατάστημα που εκπλήσσει και έπειτα ικανοποιεί τον πελάτη, αυξάνοντας συνεχώς την επισκεψιμότητα.

Η NUTS FACTORY ακολουθείται από ένα καινοτόμο σύστημα επιχειρηματικής ανάπτυξης όπου διαγράφει όλα τα σκοτεινά σημεία που υπάρχουν στις περισσότερες συμβάσεις franchise τόσο για τον υποψήφιο franchisee όσο και για την ίδια. Αυτό γίνεται παρουσιάζοντας ολοκληρωμένα και λειτουργικά καταστήματα στον υποψήφιο συνεργάτη, δίνοντας του γραπτή εγγύηση απόσβεσης του κεφαλαίου της επένδυσης το αργότερο σε τρία (3) χρόνια.

Βήμα 1ο Αφού εκδηλώσει ενδιαφέρον ο υποψήφιος franchisee, γίνεται η γνωριμία με την Nuts Factory.

Βήμα 2ο Έπειτα από αξιολόγηση του υποψήφιου franchisee, δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του εγχειρήματος.

Βήμα 3ο Η Nuts Factory θα αναλάβει την κατασκευή και λειτουργία ενός καταστήματος της επιλογής της, στην πόλη ενδιαφέροντος του υποψηφίου franchisee.

Βήμα 4ο Θα ακολουθήσει παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου λειτουργικού καταστήματος στον υποψήφιο franchisee, δίνοντας του τη σιγουριά ότι θα αποσβέσει την επένδυσή του το αργότερο εντός τριών ετών.

Βήμα 5ο Εφόσον συμφωνήσουν και οι δυο πλευρές, ο επενδυτής θα αγοράσει το κατάστημα υπογράφοντας παράλληλα τη σύμβαση franchise.

Όραμά μας τα καταστήματα Nuts Factory να λειτουργήσουν ως σημεία αναφοράς στις περιοχές στις οποίες λειτουργούν.

Σε αυτό το ελπιδοφόρο ταξίδι θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε μαζί μας!

FRANCHISE FACTS

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: μικρότερη από 200,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΕΤΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 3

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά