22η Διεθνή Έκθεση KEM Franchise Αθηνών

H KEM μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η έκθεση της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει με την διοργάνωση της 22ης Διεθνής Έκθεσης KEM Franchise Αθηνών η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας.

Η έκθεση Αθηνών απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν στην ελληνική αγορά και αναζητούν επενδυτές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η ελληνική αγορά, ύστερα από τα χρόνια της αδράνειας, επέστρεψε ακόμη πιο πολλά υποσχόμενη.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικές νέο-εισερχόμενες μέχρι και τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα οι οποίες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concept και θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και θα τους εξασφαλίσει την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι εκθέτες παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους προτάσεις στους χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους και να διαλέξουν το concept που τους ταιριάζει καλύτερα.

Με τη συμμετοχή σας στην Έκθεση ΚΕΜ Franchise, σας δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 3-4 ημερών να επιλέξετε μέσα από έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών υποψήφιων επενδυτών τους κατάλληλους συνεργάτες Franchisee σε όλη τη χώρα.