ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/1/2020 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο κ. Νίκος Κουγιουμτζής, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Παναγιώτης Μπαλατσώνης, Β’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise και ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ Franchise.

Κατά την 12η διοργάνωσή τους με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 διακρίθηκαν 38 franchise brands σε ισάριθμες κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης αφορούσε στην διαπίστωση ότι το franchising αναδεικνύεται ως η πλέον ταχεία και ασφαλής στρατηγική ανάπτυξης, η μοναδική επιλογή για να αντιμετωπίσει κανείς τις συνεχώς σκληρότερες συνθήκες ανταγωνισμού της αγοράς, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης «Φέτος διοργανώνουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για 12η συνεχόμενη χρονιά και αναδεικνύουμε 38 franchise brands, τιμώντας το franchising και τους βραβευθέντες, τις καλύτερες αλυσίδες franchise, από τα πλέον καταξιωμένα brands, μέχρι τα νέα start ups. Σας ευχαριστώ προσωπικά για τις συμμετοχές σας και την υποστήριξή σας καθ’ όλη την 12ετή ιστορία των βραβείων franchise, και σας συγχαίρω, εσάς - τους πρωταγωνιστές του franchise - που κρατάτε ψηλά τον πήχη και θέτετε ολοένα και υψηλότερα στάνταρντς οργάνωσης, καινοτομίας και ανάπτυξης.».

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής από τους δικαιοπάροχες εταιρείες για τις  κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνονται δεκτές από 10/02/20 έως 31/03/20. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.franchise.gr


Ultimate Franchise Brands

BE SPOKEN FRANCHISE

NOBACCO

FAST GROWTH FRANCHISE

COFFEE LAB

BEST INTERNATIONAL EXPANSION

COFFEEBRANDS

MOST INNOVATIVE CONCEPT

SO EASY

BEST MASTER FRANCHISE

SHELL

MOST PROMISING FRANCHISE

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

BEST START UP FRANCHISE

TYCO


Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα

BEST USE OF TECHNOLOGY

GOODY’S BURGER HOUSE

BEST LOGISTICS STRATEGY

OK! ANY TIME MARKET

BEST INTERNAL ORGANIZATION

FUNKY BUDDHA

BEST FRANCHISE WORKPLACE

LEONIDAS


Ειδικές Διακρίσεις

WOMAN FRANCHISOR

ΜΑΡΙΑ ΜΕΡΓΟΥΠΗ

BUBBLE TALE

BEST URBAN FRANCHISE

TELEPHONE PLUS

BEST CONCEPT RE - DESIGN

SEVEN

MOST LOYAL NETWORK

LANGANO

CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE

OJO SUNGLASSES

SOCIAL RESPONSIBILITY

CURVES

ECO FRIENDLY FRANCHISE

EVEREST

BEST WOMAN'S FRANCHISE

FAMOUS

FRANCHISE HAIR & BEAUTY AWARD

MEDUSA

FRANCHISE GREEN ENERGY AWARD

VOLTERRA

Προϊόντα

BEST PRODUCT QUALITY

ΒΕΝΕΤΗΣ

BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT

PALMIE BISTRO

MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES

HEMPOIL

BEST NEW PRODUCT LAUNCH

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

TOTAL PRODUCT MIX

BEST FOR…


Οι Άνθρωποι του Franchising

BEST FRANCHISE LEADER OF THE YEAR

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL

BEST FRANCHISE MANAGER OF THE YEAR

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

GERMANOS

BEST MANAGER OF THE YEAR

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΟYΚΟΥΦΛΗΣ

ALTERLIFE


Διαφήμιση & Marketing

BEST MARKETING CAMPAIGN

DOCA

BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT

ALTEREGO

BEST EVENTS STRATEGY

TODAY


Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση

BEST ON-LINE STRATEGY

ΠΙ & ΦΙ

BEST CORE WEB STRATEGY

BEAUTY FREE

BEST SOCIAL MEDIA STRATEGY

DUST & CREAM


ΥποστήριξηΔικτύου

TOTAL FRANCHISE SUPPORT

COFFEE ISLAND

EFFECTIVE EDUCATIONAL PROCEDURES

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚλαδικέςΔιακρίσεις

BEST FRANCHISE EVENT

KEM FRANCHISE