όμιλος today

Επενδύοντας στην άρτια και επίκαιρη κατάρτιση των baristi, ο Όμιλος Today διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία κατά τον περασμένο Δεκέμβριο το εκπαιδευτικό σεμινάριο "Lavazza Training Level II". Δεν αρκέστηκε, ωστόσο, σε αυτό. Προχώρησε στην έμπρακτη επιβράβευση των 10 κορυφαίων εκπαιδευόμενων baristi, παρέχοντας τους τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πιστοποιημένου σεμιναρίου Speciality Coffee Association (SCA).

Στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2020, με εισηγητή τον Βαλάντη Λαμπριανίδη, αναγνωρισμένο Barista Trainer και κριτή διαγωνισμών σε διεθνές επίπεδο, οι 10 καλύτεροι είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην παρασκευή του καφέ.

Ο Όμιλος Today συνεχίζει να αποδεικνύει εμπράκτως τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό του αναφορικά με τους επισκέπτες και το προσωπικό των καταστημάτων του Δικτύου, παρακολουθώντας τα νέα δεδομένα του κλάδου, με στόχο να προσφέρει μία μοναδική και σταθερή εμπειρία καφέ στους καταναλωτές, αλλά και ένα εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον στο προσωπικό του!

No Internet Connection