Διεθνής Έκθεση KEM Franchise 2020

H διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης KEM Franchise 2020 αναβάλλεται λόγω των πρόσφατων εξελίξεων του κορονοϊού, καθώς η εμφάνιση των πρόσθετων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της 04/03/2020 του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση των συναθροίσεων στην Ελλάδα και την λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της KEM FRANCHISE.

Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω η διοργανώτρια εταιρεία ΚΕΜ Franchise αποφάσισε την αναβολή της έκθεσης μέχρι νεοτέρας.

Σύμφωνοι οι εκθέτες με την αναβολή της έκθεσης.

Στην μεγάλη τους πλειοψηφία οι εκθέτες της KEM Franchise είναι σύμφωνοι με την αναβολή και την μετάθεση της έκθεσης σε νέες ημερομηνίες.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε για την κατανόησή σας στην εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαίτερη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και για την χώρα μας.

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
No Internet Connection