22η Έκθεση KEM FRANCHISE 2020

Με γνώμονα την τωρινή κατάσταση της χώρας μας στον τομέα της υγείας, η διοργανώτρια εταιρεία ΚΕΜ Franchise προ ημερών όπως γνωρίζετε αποφάσισε την αναβολή της 22ης Έκθεσης KEM FRANCHISE 2020 στο ΜΕC Παιανίας.

Σεβόμενοι την σοβαρότητα των περιστάσεων και των άμεσων μέτρων που λήφθηκαν από την κυβέρνηση, έπρεπε και εμείς από την μεριά μας να συμβάλλουμε στην απόφαση του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον Covid-19.

Σύμφωνα και με τα νέα δεδομένα καθίσταται απαγορευτική η πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συναθροίσεων το προσεχές διάστημα καθώς σημαντικότερο όλων είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Με κριτήρια τα ανωτέρω, η Διοίκηση της ΚΕΜ, θέλοντας να διοργανώσει μία επιτυχημένη έκθεση με προσοδοφόρες συνεργασίες για τους εκθέτες και τους επενδυτές και επιθυμώντας να βρει την καταλληλότερη ημερομηνία για να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι, αποφάσισε η 22η Έκθεση KEM FRANCHISE 2020 να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020 στο MEC Παιανίας.

Ευχόμαστε να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δύσκολη περίοδος που διανύουμε και πλήττει τόσο την χώρα μας όσο και παγκόσμια και να συμβάλλουμε όλοι σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για την ακεραιότητα της υγείας.

Ευχαριστώ όλους για την υπευθυνότητα της περίστασης.

Το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό έως και Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.