ερευνα franchise corona virus

Το Franchise.GR διενεργεί έρευνα σχετικά με τις εκτιμήσεις σας για τις μεταβολές στην αγορά στο πλαίσιο του Covid19. Οι απαντήσεις σας θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις αναταραχές που προκαλεί η νέα κρίση. Το ερωτηματολόγιο διατίθεται στο link ΕΔΩ.

Η νέα κρίση του Coronavirus 2020 θα πρέπει να αντιμετωπισθεί χωρίς πανικό, αλλά με σύνεση και ψυχραιμία και κυρίως με διορατικότητα. Οι επιχειρήσεις οφείλουν τόσο να αντιληφθούν τις βραχυπρόθεσμες αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά, όσο και να προβλέψουν τις μεσο/μακροπρόθεσμες αλλαγές και να ετοιμασθούν για τις αναγκαίες προσαρμογές.

Όπως αναλύουμε στο άρθρο franchise lessons after lockdown που δημοσιεύσαμε στις 21 Μαρτίου 2020, "όλοι θέλουμε να επανέλθει γρήγορα η κανονικότητα. Αλλά αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουμε να καταλάβουμε είναι ότι η κατάσταση δεν θα επιστρέψει στο φυσιολογικό μετά από λίγες εβδομάδες ή ακόμη και μετά από λίγους μήνες και μερικές πτυχές της ζωής μας θα αλλάξουν για πάντα".

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη νέα μας έρευνα ΕΔΩ με σκοπό να αποτυπώσουμε τι πιστεύει η αγορά - εσείς - για το μέλλον στα καταστήματα, στην κατανάλωση και τελικά στην ίδια την ζωή μας, ώστε να χαράξουμε από τώρα τη νέα στρατηγική και τις καινούργιες κατευθύνσεις μας για τις επιχειρήσεις και επενδύσεις μας, τόσο ως franchisors ή franchisees, αλλά και ως ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες.

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
No Internet Connection