θεμης σαρανταενας

Σκοπός του webinar είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικής αυτοπεποίθησης & πρακτικής. Η περίοδος των περιοριστικών μέτρων κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί. Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν οι επιχειρήσεις είναι να εφαρμόσουν αποτελεσματικά ένα δομημένο πλάνο μάρκετινγκ για να ενεργοποιήσουν ξανά τους πελάτες τους και να προσελκύσουν νέους. Στόχος να κερδίσουν το χαμένο έδαφος! Ο χρόνος τώρα προσφέρεται για την κατάλληλη προετοιμασία.

Τo brand name της επιχείρησης μπορεί να φέρει αναγνωρισιμότητα, όμως η αύξηση πωλήσεων, οι σταθεροί και χαρούμενοι πελάτες θα έρθουν από τις καθημερινές μελετημένες κινήσεις μάρκετινγκ. Θα παρουσιαστούν οι τεχνικές εκείνες που ενδείκνυνται για αυτή τη συγκυρία και προστατεύσουν την επιχείρηση και την πελατεία της.

Θεματολογία:

  • πώς θα αλλάξει τους πελάτες μας η εμφάνιση του Covid-19,
  • πώς πρέπει να αντιδράσουμε επικοινωνιακά ώστε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον τους αμείωτο,
  • ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι μας με την επιστροφή στην κανονικότητα,
  • πρόταση 5 δράσεων μάρκετινγκ με στόχο την δατήρηση των πελατών εν μέσω της Υγειονομικής κρίσης,

Ακόμα, μέσα από το webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για τις επιχειρήσεις τους.

Απευθύνεται:

Σε επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Πληροφορίες:

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 15/4/2020,18.00-19.30

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το σπίτι, το γραφείο ή το κινητό. Χρειάζεστε μόνο σύνδεση στο internet!

Κόστος Συμμετοχής EARLY BOOKING: 25 ευρώ+24% Φ.Π.Α. = 31 ευρώ για εγγραφές μέχρι Μ. Δευτέρα 13/4/2020

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εισηγητής

Θέμης Σαρανταένας

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 12 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

 

No Internet Connection