Γρηγόρης franchise

Με περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά!

Η σιγουριά που σου δίνει το μεγαλύτερο δίκτυο καφέ και γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα και το 9ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει την στέρεη βάση για τα όνειρά σου και να σε βοηθήσει να γίνεις ο πραγματικός, καθημερινός ήρωας για αυτούς που αγαπάς.

Ο Γρηγόρης πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του το οφείλει στους ανθρώπους του, αφού ο ανθρώπινος παράγοντας, το φιλικό χαμόγελο και η σωστή εξυπηρέτηση δεν έχουν υποκατάστατα. Αυτό πρεσβεύει ο Γρηγόρης γιατί «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό»!

9,7% μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης πωλήσεων

7% ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης

80 νέα σημεία τα τελευταία 3 έτη

2,500 εργαζόμενοι

250,000 πελάτες ημερησίως

Η διαφοροποίηση στο μενού βασιζόμενη στο more than coffee and all day food αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους franchisees του Γρηγόρη, καθώς εκτός από τη πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών σε καφέδες, ροφήματα, πίτες και σάντουιτς, τα καταστήματα προσφέρουν επιλογές διατροφής που καλύπτουν ειδικές ομάδες καταναλωτών, όπως wellbeing, vegan, lacto-free.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, αξιοποιώντας:

  • ασφάλεια επένδυσης

  • ελευθερία και ευελιξία

  • καθιερωμένο και δοκιμασμένο μοντέλο λειτουργίας

  • κορυφαία ποιότητα προϊόντων σε τεράστια ποικιλία

  • χαμηλότερο κόστος αγορών

  • διαχρονικότητα με φανατικούς πελάτες