Γρηγόρης franchise

Το μεγαλύτερο δίκτυο καφέ και γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα και το 9ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη ανακοινώνει άλλα δύο νέα καταστήματα franchise σε Κερατσίνι και Ερμιόνη.

Με περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά!

Ο Γρηγόρης πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του το οφείλει στους ανθρώπους του, αφού ο ανθρώπινος παράγοντας, το φιλικό χαμόγελο και η σωστή εξυπηρέτηση δεν έχουν υποκατάστατα. Αυτό πρεσβεύει ο Γρηγόρης γιατί «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό»!

9,7% μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης πωλήσεων

7% ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης

80 νέα σημεία τα τελευταία 3 έτη

2,500 εργαζόμενοι

250,000 πελάτες ημερησίως

Το κατάστημα Γρηγόρης

O Γρηγόρης προσκαλεί τον πελάτη σε μία εμπειρία ποιοτικού φαγητού και καφέ. Γεύσεις, ποικιλία, αρώματα, ιδιαίτερες συνταγές, γνήσια υλικά, κάνουν τον Γρηγόρη την καλύτερη αρχή της ημέρας! Η γνώση μας στον καφέ και τα ροφήματα, η φιλική ατμόσφαιρα και η σταθερά εξαιρετική ποιότητα έρχονται να συμπληρώσουν τις αξίες ενός πραγματικά επιτυχημένου franchise δικτύου καταστημάτων που έχει κατακτήσει την καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων εδώ και 47χρόνια!

Η διαφοροποίηση στο μενού βασιζόμενη στο more than coffee and all day food αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους franchisees του Γρηγόρη, καθώς εκτός από τη πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών σε καφέδες, ροφήματα, πίτες και σάντουιτς, τα καταστήματα προσφέρουν επιλογές διατροφής που καλύπτουν ειδικές ομάδες καταναλωτών, όπως wellbeing, vegan, lacto-free.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, αξιοποιώντας

  • ασφάλεια επένδυσης
  • ελευθερία και ευελιξία
  • καθιερωμένο και δοκιμασμένο μοντέλο λειτουργίας
  • κορυφαία ποιότητα προϊόντων σε τεράστια ποικιλία
  • χαμηλότερο κόστος αγορών
  • διαχρονικότητα με φανατικούς πελάτες