Θέμης Σαρανταένας

Το καλοκαίρι ήρθε, και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για χαλάρωση (πάντα με ασφάλεια) και επαναπροσδιορισμό των επιχειρηματικών σχεδίων. Για αυτήν την περίοδο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επωφεληθεί με μια έκπτωση -30% στην αγορά δύο επιχειρηματικών βιβλίων του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα από τις εκδόσεις Rosili.

«Η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία»

Ένας σύγχρονος επιχειρηματίας, που λειτουργεί τις περισσότερες φορές με την λογική του one man show, χρειάζεται βασικές δεξιότητες για να πετύχει. Αυτές παρουσιάζονται & αναλύονται μέσα από το πρίσμα 8 βασικών εργαλείων ανάπτυξης και εξέλιξης που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά!

«Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας»

Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο και έχοντας συμπληρώσει όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις, ο αναγνώστης θα έχει κατανοήσει τις βασικές αρχές Μάρκετινγκ για την επιχείρησή του και θα είναι ικανός να θέσει τις βάσεις για τη σωστή κι έξυπνη ανάπτυξη της.

Η έκπτωση ισχύει για αγορές από το site του εκδοτικού οίκου μέχρι 3/8/2020. Θα βρείτε τον εκπτωτικό κωδικό και περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία εδώ: https://marketingconsultant.gr/vivlia/kalokairini-prosfora-30

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl's. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Ακόμα έχει γράψει και εκδώσει 5 βιβλία για το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά