FRANCHISE BUSINESS SERVICES

Η WiZION group - ο ενιαίος φορεάς franchise - σας εύχεται καλό καλοκαίρι, με τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά από 10 έως 17 Αυγούστου.

Η WiZION group με εξειδίκευση στο franchising από το 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αλυσίδων, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις search engines και ranking sites, το Franchising.GR – Κορυφαία πλατφόρμα αναζήτησης franchise και το Franchise-Business.gr – Νο1 ψηφιακή πλατφόρμα για το franchise στο facebook, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο ή μέσω messenger.

FRANCHISE BUSINESS

Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία, διατηρεί σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο, κυκλοφορεί στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους κυκλοφόρησαν στα περίπτερα δυο τεύχη που μπορείτε να διαβάσετε on-line ΕΔΩ και το νέο τεύχος θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου 2020, με αφιέρωμα «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ».

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Οι συμμετοχές για τη νέα διοργάνωση έχουν ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάδειξη των καλύτερων αλυσίδων franchise στο link ΕΔΩ και η εκδήλωση απονομής έχει προγραμματιστεί για τέλος Ιανουαρίου 2021.

FRANCHISE BUSINESS SERVICES

Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, η FRANCHISE BUSINESS SERVICES έχει συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζει τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Στο πλαίσιο της δυναμικής του franchising, που έχει αναδειχθεί αφενός ως η πλέον βιώσιμη και σίγουρη επιλογή ως αυτο-απασχόληση για όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, και αφετέρου ως η ιδανική στρατηγική για τις εταιρείες που διαθέτουν ένα δυνατό concept και επιθυμούν ταχεία ανάπτυξη, με μειωμένο ρίσκο και αυξημένες αποδόσεις, σας προτείνουμε να διερευνήσουμε μαζί την αξιοποίηση του franchising με σκοπό την επίτευξη των στόχων σας, είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη δική σας αλυσίδα franchise, είτε έχετε ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της, είτε διερευνάτε το franchising με σκοπό να ξεκινήστε το δικό σας κατάστημα.

Γνωρίστε τις αλυσίδες που εκπροσωπούμε!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά