Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης, εδώ και χρόνια, εξελίσσεται έτσι ώστε όχι μόνο να παρέχει προϊόντα & υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον καταναλωτή, αλλά και να προβλέπει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του, προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς δίπλα του. Σ’ αυτό το πλαίσιο, όπου οι συνθήκες έχουν μετατρέψει τα meetings και τα συνέδρια σε e-meetings & web meetings, ο Γρηγόρης ανταποκρίνεται άμεσα, μετατρέποντας κάθε τηλεδιάσκεψη σε μία μοναδική διαδικτυακή εμπειρία για όλους.

Εάν λοιπόν διοργανώνετε κάποιο virtual meeting με τους εργαζόμενους της εταιρίας σας ή κάποιο συνέδριο online, ο Γρηγόρης σας δίνει την δυνατότητα παροχής e-coupons για αγορά καφέ και φαγητού από το eorder του, για όλους του συμμετέχοντες. Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προσφέρετε ένα απολαυστικό κέρασμα στους καλεσμένους σας, ακόμα και από μακριά, κάνοντας απλά, χρήση των e-coupons, αποκλειστικά στο www.gregorys.gr ή στο Gregory’s eorder app. 

Για να αποκτήσετε τα e-coupons της επιλογής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γρηγόρη στο ή στο 2109971141, εκπλήσσοντας έτσι ευχάριστα τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους σας!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

No Internet Connection