ΒΕΝΕΤΗ

Νέο άνοιγμα ανακοίνωσε η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, αυτή τη φορά στα Χανιά, όπου λειτουργεί πλέον το πρώτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948. Όπως αναφέρει η εταιρεία, στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα προβλέπονται κι άλλα καταστήματα στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, «δυναμική είσοδο στην Κρήτη πραγματοποιεί η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ καθώς το πρώτο premium κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του στα Χανιά.

Το νέο κατάστημα, 1000 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνει και παραγωγική μονάδα ενώ εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων που φιλοξενεί και παιδότοπο στον εξωτερικό χώρο.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας για το καταναλωτικό κοινό. Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη τη μέρα, με πολλαπλές πρωινές επιλογές, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας. Ο καταναλωτής βρίσκει επίσης δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V, ενώ το νέο corner, Γαλακτοπωλείο CREMERIA προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα με κύριο συστατικό το φρέσκο γάλα.

Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στα Χανιά, εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ στην Περιφέρεια που προβλέπει την έναρξη λειτουργίας κι άλλων καταστημάτων στην Κρήτη το επόμενο διάστημα».

No Internet Connection