ΑΒ Βασιλόπουλος

Την ΑΒ Βασιλόπουλος οι περισσότεροι την γνωρίζετε. Πιθανώς να επισκέπτεστε ένα κατάστημα ΑΒ στην πόλη σας ή στην γειτονιά ή να το βλέπετε στον δρόμο από το γραφείο στο σπίτι ή στην βόλτα σας. Είναι περισσότερα από 500 καταστήματα άλλωστε.

Πιθανώς να έχετε κάποιον φίλο ή συγγενή που εργάζεται στην ΑΒ, ο οποίος ίσως σας έχει μιλήσει για αυτήν. Οι υπάλληλοι της ΑΒ είναι περίπου 15.000, είναι πιθανό.

Ίσως να γνωρίζετε ότι στην ιστορία των 80 περίπου χρόνων της, η ΑΒ εκτός από τις καινοτομίες που εισήγαγε πρώτη στην Ελληνική αγορά σουπερμάρκετ διαχρονικά, ακολουθεί πιστά τις νέες ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, εκσυγχρονίζοντας το δίκτυο και τις υπηρεσίες της, παραμένοντας πάντα στην κορυφή.

Η Ευκαιρία που σίγουρα θέλετε να μάθετε!

Η ΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία, να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ΑΒ. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια. Ήδη, 150 επιχειρήσεις λειτουργούν μέσω Franchising, δημιουργώντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και διασφαλίζοντας βιωσιμότητα και πολύ ικανοποιητικά κέρδη για τους επιχειρηματίες.

Υπάρχει και κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Τα τελευταία χρόνια η συγκέντρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου και η δανειοδότηση για τις νέες επιχειρηματικές προσπάθειες είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Υπάρχει όμως και κάτι νέο, που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

Κάτι ΝΕΟ που δεν περιμένατε!

Η ΑΒ αποφάσισε πλέον να το κάνει πολύ εύκολο! Να αναλάβει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, για τους υποψήφιους επιχειρηματίες που φιλοδοξούν να δραστηριοποιηθούν σε συνεργασία με την ΑΒ, στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ένα ΑΒ Shop & Go κατάστημα που προσφέρει ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά της πόλης

Oι γρήγορες και εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν, όπως κι εμείς. Σε αυτό τον τρόπο ζωής, τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς είναι μια άριστη επιλογή αγορών που λύνει τα χέρια, Πόσο μάλλον όταν προσφέρουν ποικιλία επιλογών σε ένα βατό μέγεθος καταστήματος, που ευνοεί την ταχύτητα ολοκλήρωσης των αγορών.

Τι είναι το ΑΒ Shop & Go? Είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι.

Που βρίσκεται & τι μας προσφέρει? Βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κόσμου, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ. και, συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

Η Στήριξη στον νέο επιχειρηματία σε όλα τα επίπεδα!

Η ΑΒ αναλαμβάνει για λογαριασμό του επιχειρηματία, την δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το AB Shop & Go και την δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα (έως €100.000). Ο υποψήφιος επιχειρηματίας θα πρέπει να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης και την δίψα για σκληρή δουλειά και επιτυχία. Παράλληλα, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς προσαυξήσεις (τόκους).

Στο διαχειριστικό σκέλος, η ΑΒ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια μελέτη χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας του σημείου λειτουργίας του καταστήματος, να κατευθύνει τον επιχειρηματία σε διαδικαστικά θέματα, ενώ αναλαμβάνει να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.

Ένα όνειρό που θα γίνει πραγματικότητα! Κάτι που θεωρούσες δύσκολο και έχει γίνει τόσο εύκολο!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με εγγύηση το ισχυρό όνομα, τη μακρόχρονη εμπειρία, τις σύγχρονες υποδομές και τις εδραιωμένες συνεργασίες με προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στο λιανεμπόριο τροφίμων.

Κάνε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του δικού σου ονείρου. Κάνε το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση. Μη χάνεις χρόνο!

Επικοινώνησε με την ΑΒ στο www.ab.gr/franchise, ή στείλε email στο . Σε περιμένουμε!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά