ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ

Ξεκινώντας την ανάπτυξή του μέσω franchise στις αρχές του Ιουνίου, το ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ ξεκινά το πρώτο franchise κατάστημά του σε κεντρικό σημείο στον Παράδεισο Αμαρουσίου, μια περιοχή που είναι γεμάτη από επιχειρήσεις, αλλά και με διέλευση αυτοκινήτων και πεζών. Με κύριο στόχο τους εργαζόμενους της περιοχής, το ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ είναι έτοιμο να τους ενθουσιάσει με τα καταπληκτικής ποιότητητας κουλούρια και καφέδες του.

Τα ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ προτείνουν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, που ξεχωρίζει για τα καταπληκτικά προϊόντα, το παραδοσιακό και ταυτόχρονα σύγχρονο ύφος των καταστημάτων, τις υγιεινές επιλογές και τα υψηλά περιθώρια κέρδους.

  • Προσφέρουν προϊόντα φρεσκοζυμωμένα και φρεσκοφουρνισμένα, από εξαίρετες α' ύλες, κουλούρια που τα αγοράζεις το πρωί και τα τρώς ευχάριστα και την επόμενη ημέρα.

  • Προσφέρουν καταπληκτικό καφέ της TAF (pianeta), που παρασκευάζεται από εκπαιδευμένους baristi και από κορυφαίο εξοπλισμό.

H επιχειρηματική πρόταση των ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, αναζητώντας:

  • είτε την αυτο-απασχόληση, 

  • είτε μια επενδυτική κίνηση.

Με πλήρη εταιρική ταυτότητα, ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίας, υψηλή τεχνογνωσία, τεκμηριωμένη επιτυχία και υψηλές αποδόσεις, τα ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ αναβαθμίζουν το «κουλούρι» ως το απόλυτο σνακ, υγιεινό, νόστιμο, ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό.

Μια επιχείρηση ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ χρειάζεται ένα κατάστημα με ελάχιστο χώρο 45 τ.μ. σε καλή θέση αναφορικά με τη διέλευση κόσμου, όπου θα διαμορφωθεί τόσο ο χώρος εξυπηρέτησης, όσο και το “open lab” εργαστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδείκνυται η ύπαρξη πρασιάς και δεν απαιτείται φουγάρο. Η αρχική επένδυση, δηλ. διαμόρφωση και εξοπλισμός είναι της τάξεως των 45,000 Ευρώ και τα entry fees είναι 8,000 Ευρώ. Τα περιοδικά τέλη, δηλ. η μηνιαία συνεισφορά του καταστήματος franchise για τις ενέργειες υποστήριξης και διαφήμισης είναι μόνο 250 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ ή να επικοινωνήσετε στο 2106540681 και στο  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
1000 characters left
No Internet Connection