ΚΕΜ Franchise 2021

Η ΚΕΜ ανανεώνει το ραντεβού της με το επενδυτικό κοινό της Αθήνας με την 22η Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί 27 – 29 Νοεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕΚ Παιανίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISE

Μετά από 33 μήνες από την τελευταία διοργάνωση (πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2019), η ζήτηση για συμμετοχή στην Έκθεση είναι αυξημένη καθώς αναμένεται μεγάλη προσέλευση από χιλιάδες υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι θα επισκεφτούν την Έκθεση και θα διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων το concept που τους ταιριάζει.

Πάνω από 500 εταιρίες που συμμετείχαν στις Διεθνείς Εκθέσεις ΚΕΜ Franchise ανέπτυξαν το δίκτυό τους με μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας σήμερα να λειτουργούν πάνω από 20.000 Franchise.

Η Έκθεση KEM Franchise 2021 αναμένεται να συγκεντρώσει ρεκόρ συμμετοχών!

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, οι οποίες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concepts και θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και θα τους εξασφαλίσει την μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.

Με τη συμμετοχή σας στις Εκθέσεις ΚΕΜ Franchise 2021, σας δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 3 - 4 ημερών να επιλέξετε μέσα από έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών υποψήφιων επενδυτών τους κατάλληλους συνεργάτες franchisees σε όλη τη χώρα.

No Internet Connection