Γρηγόρης franchise

Ο θεσμός των Peak Awards επιβράβευσε για 5η συνεχή χρονιά τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing, προβάλλοντας την καθοριστική σημασία του για το χτίσιμο και την εδραίωση ενός brand στην αγορά.

Για ακόμα μια φορά, ο Γρηγόρης ξεχώρισε, αποδεικνύοντας ότι οι ολοκληρωμένες στρατηγικές Marketing που εφαρμόζει, τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας, έχουν θετικό αντίκτυπο και είναι αποτελεσματικές.

Ο Γρηγόρης σε συνεργασία με την MEDIACUBE απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Food & Beverages». Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της 360° Digital Marketing στρατηγικής από την MEDIACUBE, με έμφαση στο Performance και στο lead generation, είχε στόχο την ανάδειξη του Γρηγόρη ως κορυφαία επιλογή στη συνείδηση των καταναλωτών. Αυτό επισφραγίστηκε από το γεγονός ότι η εταιρεία παρουσίασε επιτυχημένα conversions σε όλα τα κανάλια, μέσω ολοκληρωμένης και καλά σχεδιασμένης στρατηγικής, που ακολουθεί και επηρεάζει στοχευμένα το Customer Lifecycle & Loyalty.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

No Internet Connection