WATT+VOLT

Η WATT+VOLT καλωσορίζει το νέο της κατάστημα στο Ρέθυμνο στην οδό Κουντουριώτη 74 και συνεχίζει δυναμικά τη διεύρυνση του δικτύου της με γρήγορους ρυθμούς, βοηθώντας έτσι να φτάσει σε όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική.

Η συνεχής διεύρυνση του WATT+VOLT δικτύου έχει ως στόχο να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα δίνοντάς τους την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα επισκεπτόμενοι ένα από τα σύγχρονα WATT+VOLT καταστήματα.

Οι επισκέπτες των καταστημάτων, μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και να νιώσουν πως η WATT+VOLT είναι η ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση που αναζητούσαν, αφού κατανοεί πλήρως τις ανάγκες τους και τις «μεταφράζει» σε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά του.

Παράλληλα, πέρα από την ανάπτυξη της εταιρείας, που επιτυγχάνεται με τη διεύρυνση του δικτύου της, σπουδαία είναι η τόνωση των τοπικών κοινωνιών που επιτυγχάνεται με την προσθήκη μιας υγιούς επιχείρησης όπως αυτή της WATT+VOLT, βοηθώντας έτσι να αποκτήσει πνοή ανάπτυξης ο τόπος τους συνολικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ FRANCHISE: 2106540681,

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά