COFFEE THEORY

Τα COFFEE THEORY μας προσκάλουν την παγκόσμια ημέρα καφέ για να μας συστήσουν το νέο project τους, το νέο πρότυπο κατάστημα επί της Στριγγάρη 1, Πλατεία Καλογήρων, Δάφνη.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ καθιερώθηκε το 2015 από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ (ICO), που συσπειρώνει τις παραγωγούς και καταναλώτριες χώρες καφέ, κι έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, με σκοπό να προωθηθεί η κατανάλωση καφέ και να τιμηθεί το δημοφιλές αφέψημα, με σειρά εκδηλώσεων.

Τα COFFEE THEORY προσφέρουν μια ολοκαίνουρια και ξεχωριστή εμπειρία, σε γεύση, ποιότητα και εξυπηρέτηση. Με την κορυφαία τεχνογνωσία και τις υποδομές της μητρικής μας εταιρείας της Delmocca, το νέο brand, βασισμένο στην πολυδιάστατη καινοτομία, στην ολική ποιότητα και στη συνεχή βελτίωση, αλλάζει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ.

Τα COFFEE THEORY βασισμένα απόλυτα στις αρχές του 5ου κύματος του καφέ, του μέλλοντος στα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ, ξεκινάνε τη δική τους ιστορία µε πρωταγωνιστή εσένα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ FRANCHISE 2106540681,

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά