θεσκουλούρι

Τα «θεσκουλούρι» προτείνουν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, που ξεχωρίζει για τα καταπληκτικά προϊόντα, το παραδοσιακό και ταυτόχρονα σύγχρονο ύφος των καταστημάτων, τις υγιεινές επιλογές και τα υψηλά περιθώρια κέρδους.

H επιχειρηματική πρόταση των «θεσκουλούρι»  απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, αναζητώντας είτε την αυτο-απασχόληση, είτε μια επενδυτική κίνηση. Με πλήρη εταιρική ταυτότητα, ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίας, υψηλή τεχνογνωσία, τεκμηριωμένη επιτυχία και υψηλές αποδόσεις, τα «θεσκουλούρι» αναβαθμίζουν το «κουλούρι» ως το απόλυτο σνακ, υγιεινό, νόστιμο, ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό.

Μια επιχείρηση «θεσκουλούρι»  χρειάζεται ένα κατάστημα με ελάχιστο χώρο 45 τ.μ. σε καλή θέση αναφορικά με τη διέλευση κόσμου, όπου θα διαμορφωθεί τόσο ο χώρος εξυπηρέτησης, όσο και το “open lab” εργαστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδείκνυται η ύπαρξη πρασιάς και δεν απαιτείται φουγάρο.

Τα «θεσκουλούρι» διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και κάνουν την διαφορά στις περιοχές που ανοίγουν, αποτελώντας την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή franchise, προσφέροντας το κορυφαίο διατροφικά προϊόν:

  • Υγιεινό, ποιοτικό, ελληνικό, παραδοσιακό προϊόν σε οικονομική τιμή

  • Φρέσκο και μοσχομυριστό προϊόν, πλασμένο και φρεσκοψημένο στο κάθε κατάστημα

  • Μεγάλη γκάμα επιλογών, με ευφάνταστες, όπως και κλασικές γεμίσεις

  • Ελληνικές πρώτες ύλες, κορυφαίας ποιότητας

  • Εξαιρετικός καφές της TAF- pianeta

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: 250 Ευρώ / μήνα

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ΘΕΣΚΟΥΛΟΥΡΙ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

LET'S TALK FRANCHISE
No Internet Connection