Γρηγόρης franchise

Ο Γρηγόρης φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχεται τους καταναλωτές με νέα, σούπερ λαχταριστά, Χριστουγεννιάτικα προϊόντα! Ξεκινάμε με τη ζεστή σοκολάτα Red Velvet, εμπνευσμένη από το δημοφιλές Red Velvet Κέικ, που με την υπέροχη γεύση της μας προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία. Στη συνέχεια έρχονται να μας «προκαλέσουν» τα xmas bites του Γρηγόρη! Πρόκειται για τα αγαπημένα και παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών, σε μπουκίτσες, με ένα άκρως σοκολατένιο Twist! Bites κουραμπιέδες, με επικάλυψη σοκολάτας και topping καρύδας και bites μελομακάρονα, με λευκή σοκολάτα και topping red velvet, που θα δώσουν χρώμα, γεύση και «μαγεία» στα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Γρηγόρης μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε όλες τις νέες του γιορτινές προτάσεις στα καταστήματά του, και όχι μόνο! Μπορούμε να τις απολαύσουμε στο σπίτι ή στο γραφείο μας, παραγγέλνοντας online στο gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app.

Παράλληλα, για όλη την περίοδο των γιορτών, ο Γρηγόρης έχει σχεδιάσει διάφορους διαγωνισμούς στο Gregory’s e-order και στις σελίδες του στα social media, με στόχο να προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα.

Από όλη τη μεγάλη οικογένεια του Γρηγόρη, πολλές ευχές για καλές γιορτές και μία νέα χρονιά γεμάτη χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά