AVIN

Η AVIN σεβόμενη τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα εξισορρόπησης μεταξύ των οικονομικών και περιβαλλοντικών στόχων δεσμεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος και εφαρμόζει μέτρα για τις πιθανές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της σε αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζει σε επιλεγμένα πρατήριά της το πλύσιμο με τη δύναμη του ατμού.

Ο ατμός έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος καθώς δύναται να εισχωρεί στους πόρους και σχισμές του αυτοκινήτου, επιτυγχάνοντας την πλήρη και αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης, ρετσίνης και άλλων δύσκολων λεκέδων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας καθαρισμό και λάμψη που διαρκεί. Επίσης ο ατμός αναζωογονεί το χρώμα του αυτοκινήτου, καθώς δεν αφήνει κατάλοιπα, άλατα, χλώριο και στίγματα στην εξωτερική επιφάνεια του οχήματος, προστατεύοντας το φινίρισμα του.

Με τις υψηλές θερμοκρασίες καθαρισμού, ο ατμός απολυμαίνει τους ιούς και καταστρέφει τα βακτήρια καθώς και πάσης φύσεως μικρόβια, μικροοργανισμοί και άλλα αλλεργιογόνα από το αυτοκίνητο και εξαλείφει με φυσικό τρόπο την κακοσμία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σε ένα παραδοσιακό πλύσιμο με νερό, καταναλώνουμε περίπου 150-200 λίτρα νερού ανά αυτοκίνητο, ενώ με ατμό η κατανάλωση μπορεί να φτάσει μόνο 3-4 λίτρα νερού ανά αυτοκίνητο. Στόχος της AVIN είναι να προστατεύσει και την κάθε μία σταγόνα ειδικά σε περιοχές που υπάρχει λειψυδρία, όπως στα νησιά μας. Σε επιλεγμενα πρατήρια στη Κεφαλλονιά, τη Χίο και την Κέρκυρα, η AVIN παρέχει την υπηρεσία πλυσίματος με ατμό ώστε να προστατεύσει κάθε υδάτινο πόρο και να εξοικονομήσει περισσότερο νερό.

Σύντομα η AVIN θα διαθέτει και steam van, ένα κινητό πλυντήριο οχημάτων με ατμό, μία υπηρεσία καθαρισμού που θα επισκέπτεται την επιχείρηση σας, στο χώρο σας. Με υψηλή οικολογική συνείδηση και την ποιότητα της AVIN, το steam van θα καθαρίζει πλήρως το αυτοκίνητο χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Επισκεφθείτε τα επιλεγμένα πρατήρια της AVIN και προστατεύστε τον υδροφόρο ορίζοντα φροντίζοντας το αυτοκίνητό σας και προσφέροντάς του μία υγιεινή ατμόσφαιρα. Η ΑVIN συνεχίζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλα τα πρατήρια με στόχο τη μεγιστη κάλυψη πανελλαδικά.

Σχετικά με την Avin

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 160 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας. Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%. Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία. Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil. Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.

LET'S TALK FRANCHISE