γρηγόρης franchise

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας franchise του Γρηγόρη, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή του πορεία της, ξεκίνησε τη λειτουργία του, την Τρίτη 19/04/2022 στο Ναύπλιο, επί της Σιδηράς Μεραρχίας 34.

Ξεκινώντας το 1972 από ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη, ο Γρηγόρης σήμερα αριθμεί περισσότερα από 360 franchise καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 καταναλωτές.

Η μεγάλη τεχνογνωσία και ειδίκευση του Γρηγόρη στον καφέ, προέρχεται από την πολυετή εμπειρία του στην καφεστίαση και τον καθιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise. Σήμερα, 49 χρόνια μετά, κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Η σιγουριά που χαρίζει η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο brand, του οποίου η αναγνωρισιμότητα αγγίζει το 100%, αποτελεί μία στέρεη βάση για τη νέα επιχείρηση franchise. Αυτό αποδεικνύεται από τους 200+ ικανοποιημένους συνεργάτες – franchisees του Γρηγόρη, από τους οποίους το 25% συνεργάζονται με την εταιρεία για πάνω από μία δεκαετία. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συνεργατών – franchisees, που αγγίζει το 30, διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα Γρηγόρης.

LET'S TALK FRANCHISE