ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Θα δημοσιοποιείται μόνο το όνομα του συγκεκριμένου καταστήματος franchise, το οποίο θα παραβαίνει το ανώτατο όριο κέρδους του 3% που έχει επιβληθεί για τις μικρομεσαίας επιχειρήσεις, από το υπουργείο Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας.

Τη διευκρίνιση αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση στη βουλή της τροπολογίας του που έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για το «γιότινγκ», και αφορά τη θέσπιση ανώτατου ορίου κέρδους 3% για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Θα δώσω αυτή την κατεύθυνση, ώστε στα δελτία τύπου που θα εκδίδει το υπουργείο με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των εταιριών που παρανομούν θα κατονομάζεται το συγκεκριμένο κατάστημα «franchise» που παραβαίνει το πλαφόν κέρδους του 3% ώστε να μην υφίστανται βλάβη τα υπόλοιπα καταστήματα «franchise» που εφαρμόζουν το νόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στις διευκρινήσεις αυτές προχώρησε ο κ. Γεωργιάδης, μετά από σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.

LET'S TALK FRANCHISE