25 ΧΡΟΝΙΑ FRANCHISE BUSINESS

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα κινούνται συνεχώς σε ένα αβέβαιο και ασταθές περιβάλλον. Αυτό προφανώς δυσχεραίνει το έργο τους και φυσικά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός τους. Η δυσκολία αυτή διογκώνεται ακόμα περισσότερο όσον αφορά τις επιχειρήσεις franchise.

Μάκης Κ. Τουρλής, HELLO FRANCHISE, Marketing Director

Για όλους εμάς λοιπόν στις επιχειρήσεις franchise είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει το FRANCHISE BUSINESS το οποίο αναλαμβάνει την ενημέρωσή μας, την προώθησή μας και φυσικά μία πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση σε αυτόν τον περίπλοκο κόσμο του franchise. Ειδικά εμείς στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Hello, ως πρωτοεμφανιζόμενο franchisors, αισθανόμαστε πολύ τυχεροί και ευγνώμονες για την ύπαρξή σας και την πολύτιμη βοήθειά σας. Σας ευχόμαστε λοιπόν να είστε και για άλλα 25 χρόνια δίπλα μας δημιουργικοί, δραστήριοι και να μας στηρίζετε με όλες τις ενέργειες και δράσεις. Σας ευχαριστούμε.

25 ΧΡΟΝΙΑ FRANCHISE BUSINESS

Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία, διατηρεί σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο, κυκλοφορεί στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

LET'S TALK FRANCHISE