Protein Avocado Bowls

Μεσημέριασε και ψάχνεσαι; Έχουμε τη λύση. Protein Avocado Bowls: για μία έκρηξη γεύσης και πρωτεΐνης στο γεύμα σου!

O Γρηγόρης, για ακόμα μία φορά, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών και λανσάρει τα Protein Avocado Bowls.

Πρόκειται για πλήρη γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας, που αποτελούν μία πλούσια πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Είναι παρασκευασμένα από εκλεκτές πρώτες ύλες με κύριο συστατικό το αβοκάντο και διατίθενται σε τρεις ιδιαίτερα γευστικές προτάσεις. Με κοτόπουλο, αυγό & καπνιστό σολομό, υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις και να ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα νέα Protein Avocado Bowls είναι η ιδανική επιλογή ενός χορταστικού γεύματος στο σπίτι, στο γραφείο ή σε κάποιο κατάστημα Γρηγόρης. Και φυσικά είναι η απόλυτη πρόταση για όλους όσους ακολουθούν μία wellbeing διατροφή, ή γυμνάζονται. Είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά