γρηγορης franchise

Το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης στο Ναύπλιο είναι γεγονός, και ανυπομονά να μας γνωρίσει από κοντά και να μας φτιάξει τη μέρα με διαλεχτό καφέ, νόστιμες γεύσεις και ζεστή φιλοξενία! Μας περιμένει στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 34, Ναύπλιο!

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα μας εδώ και 50 χρόνια, στη δική μας γειτονιά, στη δική μας πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Όλοι στην οικογένεια του Γρηγόρη εργάζονται με πάθος για να καταλαμβάνουνε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά  επισκέπτονται τα καταστήματα Γρηγόρης!

Γι’ αυτό, μας δίνουν μια υπόσχεση: Να πηγαίνουμε και να φεύγουμε από τα καταστήματα Γρηγόρης με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνουμε παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ μας ακριβώς όπως τον θέλουμε.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του ΓΡΗΓΟΡΗ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

LET'S TALK FRANCHISE
No Internet Connection