Η SO EASY EDUCATION καλωσορίζει στην ομάδα της την κα Αθανασία Καλδή και τον κ Λουκά Μπίσσια, δυο υπέροχους συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στην αγορά και στον ιδιωτικό επιχειρηματικό κλάδο. Η κα Καλδή είναι εξειδικευμένη στο Franchise and B2B marketing,έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες ελληνικές εταιρίες. O κ. Μπίσσιας έχει μακρόχρονη εμπειρία από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή και Country Manager στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεκινούν με πολύ ενθουσιασμό το νέο So easy & AΡΕΙΜΑΝΙΟ Junior στην περιοχή Ανθούπολης/ Κηπούπολης Περιστερίου. Τη Διεύθυνση του νέου εκπαιδευτηρίου αναλαμβάνει η κα Καλδή. Το εκπαιδευτήριο θα λειτουργήσει πλήρως από το Σεπτέμβριο με όλα τα εξειδικευμένα παιδικά, εφηβικά και προγράμματα ενηλίκων σε 9 γλώσσες καθώς και με τις ειδικές υπηρεσίες μελέτης Δημοτικού/ Γυμνασίου.

Ο πολυβραβευμένος Όμιλος Εκπαιδευτηρίων So easy Education , με 91 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 12,000 μαθητές ετησίως, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και 952 καθηγητές στηρίζει μελλοντικούς επιχειρηματίες με όραμα και φιλοδοξία. Και φέτος κατέκτησε Χρυσό και Αργυρό βραβείο Καινοτομίας στη Διδασκαλία στα πλαίσια των Education Leaders Awards.

LET'S TALK FRANCHISE