ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

ΝΕΟ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ στον Άγιο Δημήτριο από Σεπτέμβριο με όλα τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Καλωσορίζουμε με πολύ ενθουσιασμό την κα Καρδάση. Η Βάνα Καρδάση ξεκίνησε διδάσκοντας Μαθηματικά ενώ ήταν και η ίδια ακόμα μαθήτρια. Για περισσότερα από 20 χρόνια, ασχολείται με τον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης των δεδομένων στον ιδιωτικό τομέα. Ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων αλλά και μαμά, γνωρίζει καλά πως ο κάθε μαθητής, μικρούλης ή μεγάλος μαθαίνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Αυτό στάθηκε και η αφορμή για την συνεργασία με το Αρειμάνιο με στόχο την εξατομικευμένη διδασκαλία και την ενδυνάμωση των ιδιαίτερων ταλέντων του κάθε μαθητή.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, μέλος του ομίλου So Easy Education, βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια των EDUCATION LEADERS AWARDS για την καινοτομία στη διδασκαλία και τη μαθησιακή εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές του. Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, είναι πρώτο στην εισαγωγή μαθητών σε πρότυπα σχολεία και εμφανίζει ποσοστά επιτυχίας μεγαλύτερα του 95% στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε σχολές πρώτης προτίμησης. Έχει καθιερώσει αποκλειστικά εργαλεία επαγγελματικού προσανατολισμού, μέσω του προγράμματος Σταδιοδρομία που ξεκινάει την ανίχνευση των ταλέντων και κλίσεων των παιδιών από τις πρώιμες ηλικίες του Δημοτικού.

LET'S TALK FRANCHISE