ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, FRANCHISE AWARDS

Ο μοναδικός και πλέον καταξιωμένος θεσμός στο franchise, τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, με τις αιγίδες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, ξεκίνησαν την 15η διοργάνωσή τους!

 

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE - the official franchise awards

για την Ελλάδα που αναπτύσσεται!

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising.

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ FRANCHISE

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/2/2022 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο, Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής Λάρισας, ο Σταύρος Καφούνης, Β΄ Αντιπροέδρος ΕΒΕΑ και ο Θεόδωρος Καπράλος, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022, με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr και το foodlife.gr με Σύμβουλο Marketing τον Θέμη Σαρανταένα, ανέδειξαν 36 franchise brands σε 38 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κος Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης, απευθύνοντας χαιρετισμό κατά την 14η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην διοργάνωση της εκδήλωσης και στους βραβευθέντες και τόνισε την σημασία της οικοδόμησης της επιχειρηματικής συνείδησης για να ξεκολλήσουμε από τη μιζέρια του παρελθόντος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι για να κάνουμε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, πρέπει να υπερασπιστούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τα καλά παραδείγματα αυτής, και υπό την έννοια αυτή χαρακτήρισε αξιέπαινη την πρωτοβουλία των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σημασία του franchising και τόνισε ότι έχει ζητήσει και θα ενταχθεί για πρώτη φορά το franchise στο νέο ΕΣΠΑ, ένα πάγιο αίτημα του κλάδου, εξαλείφοντας το μέχρι σήμερα ανταγωνιστικό μειονέκτημα που δημιουργούσε η εν λόγω εξαίρεση, εγκαθιδρύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο συνθήκες ισονομίας στην αγορά.

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Ο πλέον σημαντικός και καταξιωμένος θεσμός του franchising!

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS με την υποστήριξη του Franchise.GR και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του .

LET'S TALK FRANCHISE