Franchise Νέα και Εξελίξεις

Γρηγόρης franchise

Ο Γρηγόρης φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχεται τους καταναλωτές με νέα, σούπερ λαχταριστά, Χριστουγεννιάτικα προϊόντα! Ξεκινάμε με τη ζεστή σοκολάτα Red Velvet, εμπνευσμένη από το δημοφιλές Red Velvet Κέικ, που με την υπέροχη γεύση της μας προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία. Στη συνέχεια έρχονται να μας «προκαλέσουν» τα xmas bites του Γρηγόρη! Πρόκειται για τα αγαπημένα και παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών, σε μπουκίτσες, με ένα άκρως σοκολατένιο Twist! Bites κουραμπιέδες, με επικάλυψη σοκολάτας και topping καρύδας και bites μελομακάρονα, με λευκή σοκολάτα και topping red velvet, που θα δώσουν χρώμα, γεύση και «μαγεία» στα φετινά Χριστούγεννα.

CRAZY FEAT

Η Crazy Feat, διαθέτοντας μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, με λειτουργικά, ευχάριστα και εργονομικά καταστήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσφέρουν μια μεγάλη και εκλεκτή ποικιλία από υψηλής ποιότητας επώνυμα παιδικά υποδήματα και αξεσουάρ, εκπροσωπώντας περισσότερα από 35 Παγκόσμια Βrands και ξεκινούν ένα νέο κατάστημα στον Πύργο Ηλείας, επί της Ερμού 14.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - AFTER SCHOOL

Σε ενδιαφέρει να ιδρύσεις και εσύ ένα νέο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην περιοχή σου και να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης αλυσίδας φροντιστηρίων πανελλαδικά; Επικοινώνησε και μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις στη «Διαδικτυακή Ημερίδα Franchise» που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - AFTER SCHOOL!


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:

210 4133810 ή στο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL, με περισσότερα από 160 κέντρα πανελλαδικά, συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία αναπτύσσοντας το δίκτυο τους με νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες που οραματίζονται να ενταχθούν στην ισχυρότερη αλυσίδα εκπαίδευσης!

Αν λοιπόν είστε και εσείς καθηγητής οποιασδήποτε ειδικότητας, αν έχετε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης με τη δική σας επωνυμία ή αν έχετε κέντρο ξένων γλωσσών ή πληροφορικής ή αν απλά είστε επιχειρηματίας που σας ενδιαφέρουν οι κερδοφόρες εκπαιδευτικές επιχειρήσεις με παρόν και μέλλον, τότε το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η ευκαιρία που περιμένατε!

Ανοίξτε και εσείς το δικό σας Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και Κέντρο Σχολικής Μελέτης AFTERSCHOOL, γίνετε μέλος της αλυσίδας με τα Καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και απολαύστε τα τεράστια οφέλη και πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας!

Η στιγμή σου είναι ΤΩΡΑ!

ΓΙΝΕ αυτό που ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 8 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Αριστείων Εκπαίδευσης Ελλάδος (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Marketing in Practice

Στο Digital Marketing χρησιμοποιούμε πολλά εργαλεία για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μια ανερχόμενη τάση των τελευταίων χρόνων είναι η χρήση των videos για την δημιουργία περιεχομένου. Μια τάση που επικρατεί όλο και περισσότερο και από ότι φαίνεται έχει έρθει για να μείνει. Ο συνδυασμός εικόνας και ήχου και η δυνατότητα να μπορούμε να περάσουμε ένα μήνυμα άμεσα και με ακρίβεια καθιστούν τα videos ένα δυνατό εργαλείο στην προώθηση μιας επιχείρησης.

No Internet Connection