γρηγόρης franchise

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας franchise του Γρηγόρη ξεκίνησε τη λειτουργία του, την Τρίτη 09/08/2022, επί της Λαρίσης 150 στον Βόλο.

Από το 1972 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δάφνη της Αττικής, ακόμη και στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς. Σήμερα διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 250.000 πελάτες. Όλα αυτά τα χρόνια το όραμα του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Το 2021 ήταν για το Γρηγόρη μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά, με σημαντικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς, όπως μας ανέφερε ο κος Γιώργος Αραούζος, Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης, σε αποκλειστική συνέντευξη στο FRANCHISE BUSINESS:

  • Οι πωλήσεις μας είχαν ανοδική τάση σε σχέση με το 2020, και μάλιστα είμαστε πολύ κοντά να προσεγγίσουμε τα νούμερα το 2019

  • Λανσάραμε μία νέα εικόνα καταστήματος, η οποία αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και αυξάνει τις πωλήσεις

  • Πετύχαμε μία πολύ σημαντική ανάπτυξη, με 20 νέα καταστήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι το πρώτο πεντάμηνο του έτους ήμασταν σε καθεστώς lockdown

  • Μπήκαμε σε νέες αγορές, αφού για πρώτη φορά ανοίξαμε καταστήματα σε Αίγινα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα & Κοζάνη. Το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία μας υποδέχτηκε με τόσο ενθουσιασμό, μας επιβεβαιώνει ότι ο Γρηγόρης είναι ένα brand πολύ αγαπητό στους καταναλωτές.

  • Λανσάραμε πολύ επιτυχημένα προϊόντα, όπως Milkshakes και γρανίτες, το νέο χαρμάνι yara premium arabica, πίτσες, κάψουλες αλουμίνίου, καθώς και διάφορες πολύ γευστικές προτάσεις σε σάντουιτς και σαλάτες

ΜΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FRANCHISE ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του ΓΡΗΓΟΡΗ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.