Δέσποινα Μπακάλη Master Franchisee για Ελλάδα και Κύπρο

Συζητάμε με την κα Δέσποινα Μπακάλη, Master Franchisee των Curves για Ελλάδα και Κύπρο, που προσφέρουν 30’ ολοκληρωμένης εκγύμνασης μόνο για γυναίκες, μέ σω του συστήματος Curves, βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες πανεπιστημίων της Αμερικής και της Ιαπωνίας, που αλλάζει τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών και αποτελεί την πιο προσιτή επένδυση στον τομέα του Fitness.

 H Curves προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και προσιτή πρόταση για όποιον αγαπάει και θέλει να επενδύσει στο γυναικείο fitness.

Τα Curves Club απευθύνονται αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό. Προσφέρουν πρόγραμμα 30 μόνο λεπτών εκγύμνασης, χωρίς ραντεβού και «τάξεις». Τo κυκλικό σύστημα Curves, απαιτεί ακίνητο μόλις 120 τ.μ., καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει παράλληλα και χωρίς αναμονή πολλά μέλη. Τόσο το μέγεθος του ακινήτου, ο εξοπλισμός υδραυλικής αντίστασης που λειτουργεί χωρίς ρεύμα (περιλαμβάνεται στο κόστος δικαιόχρησης), όσο και μικρός αριθμός υπαλλήλων που απαιτείται και το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας συντελούν στο να διατηρείται το λειτουργικό κόστος ενός Club στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Η πρόταση Curves αγγίζει όλες τις γυναίκες. Ανεξάρτητα από ηλικία και φυσική κατάσταση μια γυναίκα μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο σύστημα Curves, χωρίς να κινδυνεύει από τραυματισμούς και να απολαύσει τα οφέλη υγείας μιας ολοκληρωμένης προπόνησης. Μέσα στα 30’ που διαρκεί μια προπόνηση Curves, το μέλος μας πραγματοποιεί προθέρμανση, καρδιαγγειακή άσκηση, μυϊκή ενδυνάμωση, αποθεραπεία και διατάσεις. Παράλληλα παρακολουθείται από τον Curves Coach που είναι δίπλα της σε όλη την πορεία αλλαγής και διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον μη επικριτικό, συμπεριληπτικό που διαμορφώνει μια κοινότητα γυναικών που υποστηρίζουν η μία την άλλη. Στα μέλη μας παρέχεται επίσης «δικαίωμα ταξιδιού» επιτρέποντας την εκγύμναση σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και Clubs του εξωτερικού.

Οι δικαιοπάροχοι καθοδηγούνται βήμα – βήμα προς την λειτουργία του Club. Παρέχονται εκπαιδευτικά προγράμματα τόσο στο σύστημα Curves όσο και τις πωλήσεις & το marketing, ενώ υποστηρίζονται καθημερινά στη λειτουργία του Club. Πάνω από όλα ο δικαιοπάροχος των Curves παρότι εντάσσεται σε έναν παγκόσμιο όμιλο νιώθει ότι γίνεται μέλος μιας μεγάλης υποστηρικτικής οικογένειας.

Τα Curves περνούν δυναμικά στη μετά Covid εποχή. Στόχος η λειτουργία νέων καταστημάτων στις περιοχές που δεν υπάρχουν και η σταδιακή ανανέωση των υπαρχόντων. Παράλληλα προχωρούν στη παραγωγή και διάθεση customized προϊόντων, που θα αποτελέσει και νέα πηγή εσόδων για τους δικαιοπάροχούς μας. Αναπτύσσουν κεντρικές συνεργασίες στον τομέα της εταιρικής ευεξίας και της κοινωνικής ευθύνης, χτίζουν ένα μοντέλο με βάση τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), και δημιουργούν ένα σύστημα επιβράβευσης μελών, κίνητρο για όλες τις γυναίκες!

Μα πάνω από όλα τα Curves διαθέτουν την εμπειρία 30 χρόνων και την επιστημονική στήριξη και ειδίκευση πανεπιστημίων των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι διαθέτουν παραρτήματα σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Ασία και Αφρική και γυμνάζουν εκατομμύρια γυναίκες καθημερινά.Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά