Κωστής Ευγενικός

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Ευγενικό, Funder & CEO των NAILS4YOU, που έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία, και έχουν καταξιωθεί ως η Νο1 αλυσίδα beauty lounges στο franchise, παρέχοντας ένα πρωτοποριακό και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία της πρότασης franchise της εταιρείας σας;

Η Nails4You έχει το ισχυρότερο Brand Name στον κλάδο της ομορφιάς. Αποτελεί ένα αποδεδειγμένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με χαμηλή αρχική επένδυση και άμεση απόσβεση. Έχει επιλέξει έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης που λύνει τα χέρια του επενδυτή με αποτέλεσμα να επέρχεται μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Και αυτό θα φανεί από την έναρξη της συνεργασίας μας καθώς παραδίδεται στον franchisee ένα έτοιμο κατάστημα σε μόνο 30 ημέρες από την έναρξη της συνεργασίας μας.

Ποια είναι τα διαφοροποιητικά στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό;

Νοοτροπία και πυλώνας μας είναι πως όλοι οι συνεργάτες μας εντάσσονται σε μια μεγάλη οικογένεια, και έτσι τους αντιμετωπίζουμε, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την στήριξη. Η ολιστική εξυπηρέτηση και ταχύτητα κάνει τους επενδυτές μας να νιώθουν και να είναι μοναδικοί.

Ποιες είναι οι τάσεις στον κλάδο σας και οι προοπτικές ανάπτυξης;

Ο κλάδος της ονυχοπλαστικής έχει ως προορισμό την περιποίηση, την απόλαυση, την χαλάρωση και εν τέλει την ομορφιά. Στόχος μας είναι ο πελάτης που επιλέγει ένα Nails4You  να εξυπηρετείται στο μέγιστο βαθμό με το μέγιστο των υπηρεσιών, συνδυάζοντας διαφορετικές υπηρεσίες σε ένα κατάστημα.

Πώς υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Οι επενδυτές μας στηρίζονται από την πρώτη μέρα με μια σειρά υποστηρικτικών υπηρεσιών. Διαθέτουμε σύστημα οργάνωσης κρατήσεων διαχείρισης ραντεβού, τηλεφωνικό κέντρο και σύγχρονο σύστημα παραγγελιών. Παρέχουμε ολοκληρωμένο Marketing, μετεκπαίδευση και συνεχής επιμόρφωση και σύστημα εποπτείας.

Ποια είναι τα σχέδια σας και το πλάνο ανάπτυξής σας;

Σκοπός μας είναι να ανοίξει ένα Nails4You σε κάθε μεγάλη πόλη και να φτάσουμε τα 70+ καταστήματα το 2024. Παράλληλα να εμπλουτίσουμε με ποιοτικές υπηρεσίες τα ήδη εν λειτουργία καταστήματά μας. Τέλος, διαθέτουμε πλέον διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα που μπορούν να εξυπηρετήσουν ποικίλα επενδυτικά προφίλ.