Ιωάννης Γιουμπάκης

Συζητάμε με τον κο Ιωάννη Γιουμπάκη, Founder & CEO της SENATUS, της πρωτοπόρου και πολυβραβευμένης εταιρείας Υπηρεσιών Μίας Στάσης (One-Stop-Shop) με την ελκυστική πρόταση συνεργασίας της, να προσφέρει σε κάθε Αντιπρόσωπο μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Ποιά είναι τα βασικά στοιχεία της πρότασης franchise της εταιρείας σας;

Υψηλή κερδοφορία, δίκαιους όρους συνεργασίας, με αμοιβαία οφέλη, υψηλή τεχνογνωσία και την μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα. Αποκλειστικά προϊόντα – υπηρεσίες, υπερσύγχρονο πληροφοριακό σύστημα, ολοκληρωμένη και ουσιαστική υποστήριξη. Άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης & υπηρεσιών, δυναμική νέα φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών και την «στροφή προς τον πελάτη» στην καθημερινή πρακτική της εφαρμογή. Ειδικό πρόγραμμα αρχικής εκπαίδευσης και ένταξη στο Διαφημιστικό μας πρόγραμμα. Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα SENATUS® Software Package και προγράμματα επανεκπαίδευσης καθ' όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Αποκλειστικά προϊόντα-υπηρεσίες που μόνον η SENATUS διαθέτει.

Ποιά είναι τα διαφοροποιητικά στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό;

Τα Δίκτυα Αντιπροσώπων της SENATUS® δεν αισθάνονται καμία πίεση, αφού το ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρεται στην Ελληνική αγορά είναι πραγματικά μοναδικό, έχοντας αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται. Η παρουσία ανταγωνισμού στο επιχειρηματικό σχήμα που προτείνει η SENATUS® είναι σε πολύ χαµηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραμένοντας σε ξεπερασµένες και αναποτελεσματικές µεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών

Ποιές είναι οι τάσεις στον κλάδο σας και οι προοπτικές ανάπτυξης;

Καλύτερες από ποτέ, χαρακτηρίζονται οι προοπτικές και οι τάσεις ανάπτυξης στον κλάδο της παροχής Υπηρεσιών. Η SENATUS® εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα των Ασφαλίσεων, του Real Estate και της Ενέργειας. Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες τοποθετούν τις προσδοκίες τους σ’ αυτούς τους τομείς, με αποτέλεσμα οι προοπτικές να διαμορφώνονται από την προσεκτική επιλογή των Συνεργασιών και να καθορίζονται από τον επαγγελματισμό των εταιρειών που ηγούνται της αγοράς, όπως και πράττει στον κλάδο των Ασφαλίσεων η SENATUS και στον κλάδο των Ακινήτων η Property Market, όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Καθοδηγούμε καθημερινά τους Αντιπροσώπους μας στην εφαρμογή του «τελετουργικού εξυπηρέτησης πελάτη». Υποστηρίζουμε τον συντονισμό υλοποίησης προγραμμάτων τοπικού Marketing, διαφήμισης και προώθησης των πωλήσεων. Τα καταστήματα SENATUS® σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark), ενώ διαθέτουν και το δικό τους ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα SENATUS® Software Package εξυπηρέτησης πελατών και ενημέρωσης συνεργατών. Εκπαιδεύουμε το Δίκτυο συνεχώς στις βασικές αρχές των πωλήσεων και σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Ασφάλισης – Ακίνητης Περιουσίας και Τραπεζικών προϊόντων καθώς και σε νέες υπηρεσίες.

Ποιά είναι τα σχέδιά σας και το πλάνο ανάπτυξής σας;

Στόχος μας είναι τα καταστήματα SENATUS®, να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή. Ανεβάζουμε λοιπόν ακόμα ψηλότερα τον πήχη του Επαγγελματισμού, με κίνητρο την συνεχή αυτοβελτίωση όλων χαρακτηριστικών του οργανισμού μας, προς τους Συνεργάτες και τους πελάτες μας. Τα καταστήματα SENATUS®, µε την πλούσια και συνεχώς ανανεούµενη γκάµα των υπηρεσιών που διαθέτουν, σε συνδυασµό µε τα παραπάνω αλλά και µε τον σύγχρονο τρόπο πώλησης, επικοινωνίας, ενηµέρωσης και εξυπηρέτησης των πελατών, φιλοδοξούν να παραμείνουν πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης στην Ελλάδα.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά