Αλέξανδρος Τσιρογιάννης, BUENO CREPA franchise

Συζητάμε με τον κο Αλέξανδρο Τσιρογιάννη, εμπνευστή και επικεφαλή του franchise project των BUENO CREPA, που ξεκίνησε με δύο άκρως επιτυχημένα εταιρικά καταστήματα, σε Κηφισιά και Περιστέρι, και πλέον με το πρώτο franchise στο Ν. Ηράκλειο, περηφανεύονται για την καλύτερη κρέπα σε όλη την Ελλάδα.

Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας των BUENO CREPA;

Φυσικά, η μυστική artisanal τέχνη για το μείγμα της κρέπας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασής μας. Το μείγμα, παράγεται καθημερινά από αγνά και φρέσκα υλικά, στο ειδικό παρασκευαστήριο που διαθέτει η μητρική εταιρεία, έτσι ώστε να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη κρέπα.

Η «συνταγή» της επιτυχίας» μένει κρυφή και γι’ αυτό το λόγο δύσκολα μπορεί να αντιγραφεί. Είναι διαθέσιμη μόνο στους franchisees της εταιρείας και τους διασφαλίζει ανταγωνιστικό προβάδισμα.

Πώς ξεχωρίζει η πρόταση franchise των Bueno Crepa;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bueno Crepa προσφέρει τα εχέγγυα της επιτυχίας με αιχμή του δόρατος το τρίπτυχο:

  • το γνωστό όνομα – brand

  • η καλύτερη κρέπα της πόλης

  • ο απόλυτος προορισμός για κοινωνική συναναστροφή

Οι νέοι συνεργάτες δημιουργούν μια άμεση σχέση με την τοπική κοινότητα και η αναγνωρισιμότητα του καταστήματος ενισχύεται από την πρώτη στιγμή και γι αυτό είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτήν τη ζήτηση, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα προϊόντων, προκειμένου να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τον κύκλο των πελατών τους.

Οι συνεργάτες – franchisees των Bueno Crepa ξεκινούν με μια ισχυρή βάση για την επιτυχημένη έναρξη της επιχείρησής τους, με στόχο υψηλές αποδόσεις και κερδοφορία.

Ποιά είναι τα προνόμια franchise των Bueno Crepa;

Τα Bueno Crepa προσφέρουν στους συνεργάτες – franchisees τους μια σειρά εντυπωσιακών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, ώστε να ξεχωρίσουν στον κλάδο της Μικρής Εστίασης:

Κορυφαία Προϊόντα: Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί τη βάση της επιτυχίας. Τα Bueno Crepa προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, με μοναδική συνταγή και αγνά υλικά, καθιστώντας ‘τα αναγνωρίσιμα και αγαπημένα.

Υψηλά Περιθώρια Μεικτού Κέρδους: Η εμπειρία της μητρικής εταιρείας έχει εξασφαλίσει οικονομίες κλίμακος και καλές οικονομικές συμφωνίες με προμηθευτές που οδηγούν σε υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους για τους συνεργάτες.

Χαμηλά Λειτουργικά Έξοδα: Η δομή λειτουργίας των Bueno Crepa επιτρέπει την ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων, βοηθώντας τους συνεργάτες να διατηρήσουν υγιή κέρδη.

Μειωμένες Απαιτήσεις σε Προσωπικό: Η απλή διαχείριση και η ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων σε προσωπικό καθιστούν τη λειτουργία της επιχείρησης franchise απλή και αποτελεσματική.

Μηδενικά Royalties και Marketing Fees: Η απουσία χρεώσεων για royalties και marketing ενισχύει τα καθαρά κέρδη των συνεργατών.

Δυνατές Αποδόσεις: Η συμπιεσμένη αρχική επένδυση δίνει την δυνατότητα για γρήγορη απόσβεση της επένδυσης και ενισχύει τις οικονομικές αποδόσεις.

Πλήρης και Συνεχής Εκπαίδευση και Υποστήριξη: Η παροχή εκπαίδευσης και υποστήριξης εξασφαλίζει ότι το προσωπικό των καταστημάτων είναι πάντα ενημερωμένο και αποδοτικό.

Έντονες Προωθητικές Ενέργειες: Οι διάφορες προωθητικές ενέργειες, όπως κληρώσεις και διαγωνισμοί, συνδυάζονται με τις δυνατότητες κοινωνικών μέσων και το video marketing.

Δυνατότητα Παράδοσης με το Κλειδί στο Χέρι: Η προσφορά ενός έτοιμου καταστήματος είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την έναρξη της επιχείρησης franchise.

Χαμηλή Επένδυση: Ξεκινά από 35,000 Ευρώ για διαμόρφωση και εξοπλισμό και 12,500 Ευρώ entry fee, για κατάστημα της τάξεως των 35 τ.μ.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, τα Bueno Crepa παρουσιάζουν ένα ελκυστικό πακέτο για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση στον χώρο της Μικρής Εστίασης.Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά