COFFEE BERRY franchise

Η Coffee Berry δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με όνειρα, στόχους και όρεξη για δουλειά να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα με τον πιο εύκολο τρόπο, υποστηρίζοντας την αρχική επένδυση.

Η Coffee Berry αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό street-café franchise concept. Πρόκειται για μία απολύτως οργανωμένη εταιρεία που προσφέρει μια δυναμική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που επιθυμεί να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας παράλληλα την τεχνογνωσία, την αναγνωρισιμότητα και την πλήρη στήριξη μιας από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες αλυσίδες του κλάδου στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Προσβλέποντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η αρχική επένδυση υποστηρίζεται πλέον από την Coffee Berry, με μακροχρόνιους διακανονισμούς, ώστε μέρος αυτής να αποπληρώνεται με την εξέλιξη των ετών, μέσα από τη λειτουργική δραστηριότητα του καταστήματος.

Η ιδιαίτερη αισθητική των καταστημάτων σε συνδυασμό με την αξιοποίηση μιας σειράς εργαλείων πώλησης και merchandising, οδηγούν όχι μόνο σε αυθόρμητες, αλλά και σε συμπληρωματικές πωλήσεις και σε πολλαπλές ροές εσόδων διασφαλίζοντας την πιστότητα του πελάτη. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας με τον franchisee, η ομάδα της Coffee Berry παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια και επίπεδα. Από την εύρεση του κατάλληλου καταστήματος μέχρι και την αρχιτεκτονική μελέτη, από την περίοδο κατασκευής, μέχρι και την εκπαίδευση του προσωπικού, η ομάδα της Coffee Berry θα δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες franchisees, ώστε να υποδεχθούν άψογα τους νέους καταναλωτές.

Με ήδη 129 επιτυχημένα καταστήματα franchise, το επόμενο Coffee Berry μπορεί να είναι δικό σου!

Άξονες συνεργασίας

Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο συνεργασίας της Coffee Berry υποστηρίζεται από τους βασικούς κοινούς άξονες συνεργασίας:

 • Το κάθε κατάστημα, παραδίδεται στον συνεργάτη πλήρως λειτουργικό.

 • Προβλέπεται αποκλειστικότητα περιοχής, η οποία δεσμεύεται για τον συνεργάτη της Coffee Berry, μετά από μελέτη για τις δυνατότητες και τις προοπτικές προκειμένου η επιχείρηση να καταστεί κερδοφόρα.

 • Ο καφές εισάγεται και καβουρδίζεται από την ίδια την Coffee Berry στο εργοστάσιό της στο Κορωπί, έκτασης 2.500 τ.μ. ενώ η εταιρία φροντίζει για την προμήθεια των προϊόντων σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Coffee Berry σε Ελλάδα και εξωτερικό. To γεγονός αυτό προσφέρει τη δυνατότητα του πλήρους ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας σε όλα τα στάδια, αλλά και της απρόσκοπτης διανομής των προϊόντων.

 • Ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων καφέ και ροφημάτων, φαγητού, σνακ και ειδών λιανικής αξεσουάρ.

 • Πλήρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, εκμεταλλευόμενη την μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και τις συμφωνίες με τους εγκεκριμένους προμηθευτές.

 • Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού των καταστημάτων σε όλα τα επίπεδα.

 • Καλαίσθητο και προσεγμένο design καταστημάτων, με minimal επιλογές.

 • Πλήρης και δυναμική 360ο επικοινωνία σε όλα τα μέσα. Ενδεικτικά social media, digital καμπάνιες, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές, έντυπα μέσα, καθώς και διαφημιστικά υλικά στο εσωτερικό και εξωτερικό των καταστημάτων.

 • Συνεχής υποστήριξη από την ομάδα marketing της εταιρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας στην τοπική αγορά.

Έμπρακτη Στήριξη

 • Ο συνεργάτης εντοπίζει, σε συνεργασία με την Coffee Berry, το ακίνητο και υλοποιείται ο απαραίτητος προέλεγχος σε νομικό και πολεοδομικό επίπεδο.

 • Η Coffee Berry εγκρίνει το σημείο, μισθώνει το ακίνητο, σχεδιάζει εμπορικά το κατάστημα και συστήνει την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.

 • Η Coffee Berry υπομισθώσει στον συνεργάτη το ακίνητο και υλοποιεί για λογαριασμό του την κτιριακή διαμόρφωση.

 • Ο συνεργάτης αγοράζει τον απαραίτητο εξοπλισμό βάσει εμπορικού σχεδιασμού της Coffee Berry.

 • Ο συνεργάτης, για την υποστήριξη που λαμβάνει στην αρχική του επένδυση (κτιριακή διαμόρφωση, εξοπλισμός και αρχικό εμπόρευμα), καταβάλει μηνιαία δόση μέσω μακροπρόθεσμου διακανονισμού με την εταιρεία Coffee Berry, βασισμένη σε αναλυτικό και ρεαλιστικό business plan με λεπτομερή ανάλυση και κόστη.

Η επιτυχία των 220 + καταστημάτων franchise της Coffee Berry

Το πρώτο κατάστημα franchise της Coffee Berry δημιουργήθηκε πριν από εφτά χρόνια, ωστόσο η ιστορία της εταιρίας ξεκινά 21 χρόνια πριν. Το 2003 δημιουργήθηκε η Grand, εταιρίας χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, στην οποία ανήκει η Coffee Berry. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που οδήγησε στη γέννηση της ιδέας για τη δημιουργία της Coffee Berry. Από το 2016 η Coffee Berry επεκτείνεται συνεχώς! Με δυναμική και οργανική ανάπτυξη, κάθε χρόνο κατακτά νέες αγορές, σε διεθνές επίπεδο έχοντας ήδη παρουσία σε 5 χώρες με άλλες περισσότερες συμφωνίες να έρχονται. Με συνολικά περισσότερα από 220 καταστήματα σε μόλις 7 χρόνια, αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο και αναγνωρισμένο Street Cafe concept, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο διαρκών αποδόσεων. Η τεχνογνωσία, η συστηματική έρευνα και η μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας της Coffee Berry, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με την υψηλής ποιότητας καφέ.

Χάρη στα παραπάνω, το brand είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, με πολλούς πιστούς καταναλωτές οι οποίοι σήμερα επιλέγουν τα υφιστάμενα Coffee Berry καταστήματα, αλλά αύριο θα επιλέξουν με την ίδια ευκολία το επόμενο Coffee Berry που μπορεί να είναι δικό σας!

Το όραμα και η πίστη για την κερδοφορία των νέων συνεργασιών

Το όραμα της Coffee Berry είναι να καθιερωθεί ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να απολαμβάνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με αυτό ως επίκεντρο, η Coffee Berry καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς. Απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και της ολοκληρωμένης εμπειρίας που προσφέρει στους καταναλωτές αποτελούν τα 30 βραβεία που έχει αποκτήσει από θεσμούς κύρους που ασχολούνται με την συγκεκριμένη αγορά, καθώς και με την αγορά του franchise. Το μέγεθος του δικτύου, η ανάπτυξη, η δυναμική του σήματός της, οι διαφημιστικές καμπάνιες της, καθώς και η ευρεία γεωγραφική κάλυψη, αποτελούν κάποια επιπλέον κριτήρια που οδήγησαν στις βραβεύσεις της.

Με τη νέα πρόταση συνεργασίας είναι πιο εμφανές από ποτέ πως η Coffee Berry, δεσμεύεται καθώς πιστεύει ακλόνητα στη βιωσιμότητα και την κερδοφορία των καταστημάτων Franchise, σε βαθμό που επενδύει η ίδια στην αρχική επένδυση των νέων συνεργατών. H Coffee Berry συμμετέχει έμπρακτα στον επιχειρηματικό κίνδυνο του νέου συνεργάτη!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το εσωτερικό motto της εταιρείας:

we grow organically

we grow healthily

we grow with you…

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά