Ιωάννης Γιουμπάκης, SENATUS και PROPERTYMARKET.GR franchise

Συζητάμε με τον κο Ιωάννη Γιουμπάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των SENATUS και PROPERTYMARKET.GR, που είναι δίπλα μας από το 1998 και αποτελούν το Νο1 Franchise στην Ελλάδα, ενώ έχουν διακριθεί με 56 Πανελλήνια “ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ” για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών τους.

Ποιός είναι ο στόχος σας για τα δίκτυα SENATUS και PROPERTYMARKET.GR;

Ο στόχος για τα καταστήματα της SENATUS και το Δίκτυο Αντιπροσώπων της propertymarket.gr, είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή. Ο στόχος αυτός γίνεται πραγματικότητα στην πορεία των 26 ετών που λειτουργούμε, με την ποιότητα και την αξιοπιστία να χαρακτηρίζει καθημερινά, όλα τα Στελέχη των εταιρειών μας και τους Συνεργάτες των Δικτύων μας. Η τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε έχει ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη σε όλα τα συστήματα μας και είναι ο απόλυτος σύμμαχος, αλλά το σημαντικότερο επίτευγμα και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι τα καθημερινά Ευχαριστώ των πελατών μας.

Ποιά είναι η πρόταση συνεργασίας των SENATUS και PROPERTYMARKET.GR;

Η propertymarket.gr και η SENATUS προσφέρoυν μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση Συνεργασίας και μας εφοδιάζoυν με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτές έχουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες να μας διασφαλίσουν. Οι 2 εταιρείες έχουν αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχουν σε κάθε Συνεργάτη, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Οι Αντιπρόσωποι της propertymarket.gr και της SENATUS είναι οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, που αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, απολαμβάνοντας τις υψηλότερες προμήθειες της αγοράς, xωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία ή ανάλογη εμπειρία, αφού η πλήρης εκπαίδευση είναι διαρκής και εξατομικευμένη.

Στην περίπτωση που ήδη έχετε γραφείο ή κατάστημα, χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία σας, μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνατότητες της propertymarket.gr ή της SENATUS, αφενός για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ήδη πελάτες.

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά