ΒΕΑΤ snack & coffee franchise

Η αλυσίδα εστίασης ΒΕΑΤ snack & coffee εγκαινίασε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο στο Χαϊδάρι, όπου γιόρτασε το γεγονός με franchisee και λοιπούς συνεργάτες.Η ΒΕΑΤ επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς θεωρεί τον ανθρώπινο παράγοντα κινητήριο δύναμη της εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο, όπου παρέχονται ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο το προσωπικό της εταιρείας, που αριθμεί 450 άτομα.

Το εκπαιδευτικό κέντρο έχει έκταση 150 τ.μ., διαθέτει προσομοίωση καταστήματος ΒΕΑΤ, καθώς και χώρο πραγματοποίησης σεμιναρίων & εκπαιδευτικών παρουσιάσεων. Όλοι οι νεοεισερχόμενοι εργαζόμενοι είτε πρόκειται να εργαστούν σε κατάστημα BEAT, είτε στα κεντρικά γραφεία στη διοίκηση, λαμβάνουν πλήρη εκπαίδευση στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων του δικτύου, με πρακτική άσκηση, αλλά και με θεωρητική παρουσίαση των εγχειριδίων λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, στα εγχειρίδια της εταιρείας υπάρχει πλήρης καταγραφή διαδικασιών, κανόνων, οδηγιών παρασκευής και διαχείρισης προϊόντων, αλλά και ευρύτερης λειτουργίας του καταστήματος και της κουλτούρας της εταιρείας.

Επιπλέον, παρέχονται σε όλο το προσωπικό εκπαιδευτικά προγράμματα σε διαφορετικά πεδία, όπως για παράδειγμα σεμινάρια για την εξυπηρέτηση πελατών, σεμινάρια για τους διευθυντές καταστημάτων, σεμινάρια με πρακτικές πωλήσεων, σεμινάρια για το Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων κ.α.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες στόχο έχουν την κατάρτιση του προσωπικού στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών, άριστη παρασκευή προϊόντων & υπηρεσιών, καθώς και να συμβάλουμε στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων μας!

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, καθώς προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης (πρωινή, μεσημβρινή, νυχτερινή και μεταμεσονύχτια) και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα, σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον.Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά