mr jeff

Η ηχηρή επιτυχία της Mr Jeff σε 40 χώρες την κατέστησε παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες πλυντηρίου, σιδερώματος και στεγνού καθαρισμού, με παράδοση στο σπίτι χάρη στην ευκολία, την ταχύτητα και την τεχνολογία της. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προγράμματα πλύσης και σιδερώματος με μηνιαία συνδρομή, όπως το Netflix και χωρίς να φύγουν από το σπίτι τους.

Η Jeff είναι μια ισπανική εταιρεία τεχνολογίας, που ήρθε στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2020. Σήμερα επεκτείνει τη Mr Jeff, την υπηρεσία πλυντηρίου με παράδοση στο σπίτι. Υπάρχουν ήδη 3 καταστήματα στην Αθήνα και ελπίζουν να έχουν περισσότερα ανοίγματα σε περισσότερες πόλεις τους επόμενους μήνες. Γιατί λοιπόν είναι η Mr Jeff το Netflix του πλυντηρίου;

Μηνιαία προγράμματα συνδρομής

Η Mr Jeff προσφέρει διαφορετικές συνδρομές ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χρήστη: νεαρά ζευγάρια, οικογένειες, επιχειρηματίες ή φοιτητές που ζουν μόνοι τους. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα LITE, περιλαμβάνει 4 τσάντες πλυντηρίου τον μήνα, το πρόγραμμα ΜAX, περιλαμβάνει 4 τσάντες πλυντηρίου τον μήνα συν 20 πλυμένα και σιδερωμένα τεμάχια, καθώς και ειδικά προγράμματα πλυσίματος και σιδερώματος για όσους χρειάζονται τέλεια σιδερωμένα ρούχα. Κάθε εβδομάδα, ένας οδηγός της Jeff παραλαμβάνει τα άπλυτα του πελάτη και τα παραδίδει πίσω σε αυτόν καθαρά εντός 48 ωρών.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού με παράδοση στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας. Κατά την παραγγελία, πρέπει απλώς να επιλέξετε τον τόπο και την ώρα που θα θέλατε να παραληφθούν τα ρούχα σας, είτε είναι το σπίτι σας, ο χώρος εργασίας σας, το γυμναστήριο ή οπουδήποτε θέλετε. Μόλις γίνει αυτό, ο οδηγός θα πάρει τα άπλυτά σας και θα σας τα επιστρέψει καθαρά, ώστε να μπορείτε να ξεχάσετε τα ρούχα και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Εκτός από την παροχή υπηρεσίας παράδοσης στο σπίτι, η Mr Jeff έχει επίσης παραδοσιακές υπηρεσίες εάν θέλετε να φέρετε τα ρούχα σας στο πλησιέστερο κατάστημά σας, καθώς και τη δυνατότητα να ζητήσετε τις υπηρεσίες τους σε εφάπαξ βάση χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε μηνιαία.

Η καθημερινή λύση για την αντιμετώπιση του 'νέου φυσιολογικού'

Η Mr Jeff δημιουργήθηκε για να κάνει την καθημερινή ζωή των χρηστών λίγο πιο εύκολη, επιτρέποντάς τους έτσι να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους χάρη στην υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι.

Η παγκόσμια πανδημία που προκαλείται από τον Covid-19 έχει καταστήσει υποχρεωτική τη διαμονή στο σπίτι σε πολλά μέρη του κόσμου, κάτι που συνιστάται ιδιαίτερα για την αποφυγή μετάδοσης. Η Mr Jeff προσάρμοσε τα πρωτόκολλα παραλαβής και παράδοσης στο σπίτι για να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία εκτελείται με ασφάλεια και δημιούργησε ένα σύστημα παράδοσης χωρίς επαφή που εξασφαλίζει μια ασφαλή απόσταση μεταξύ του πελάτη και του προσωπικού του Jeff.

Η Mr Jeff, εκτός από το να πηγαίνει στο σπίτι σας και να μειώσει τον κίνδυνο μετάδοσης, καθαρίζει και απολυμαίνει τα ρούχα με αυστηρές διαδικασίες πλυσίματος που εγγυώνται την απολύμανση, ανταποκρινόμενη επομένως στην απαίτηση του καταναλωτή για υγιεινή έναντι του ιού Covid-19.

Σχετικά με την Jeff

Η Jeff είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 από τους Eloi Gómez, Adrián Lorenzo και Rubén Muñoz, τρεις Ισπανούς επιχειρηματίες. Ξεκίνησε ως πλατφόρμα πλυντηρίου και στεγνού καθαρίσματος στο σπίτι, αλλά αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία επέκτασης. Εκτός από την υπηρεσία πλυντηρίου, προστίθενται διαφορετικές καθημερινές υπηρεσίες όπως κομμωτήριο και ομορφιά, γυμναστήριο ή χαλάρωση, καθιστώντας μια παγκόσμια λύση για επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να επενδύσουν ή να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS.

Για πληροφορίες franchise στείλτε μας email στο