Πραγματοποιήθηκε η 5η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE

Η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE 2013 πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Palmie bistro, στο Κεφαλάρι, στις 6 Φεβρουαρίου υπό τις αιγίδες του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, με μέγα χορηγό τα Palmie bistro του ομίλου Κουτρουλιά, και με μέγα υποστηρικτή την ΚΕΜ ΑΕ – που διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, υπό την διοργάνωση του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS. Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2012, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Μανώλης Ψαρουδάκης, Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ, Ιωάννης Μαργαρώνης, Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ, Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE, Πέτρος Πετρίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise, Ιωάννης Ηλιάδης, Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2012 ήταν οι αλυσίδες PALMIE BISTRO, ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ, CHILLBOX, ΑΒ- ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, 5ASEC, TSANGARAKIS, PINK WOMAN, FRESH LINE, COFFEE ISLAND, CREMERIA VIENNA, ΒΕΝΕΤΗΣ, CURVES, YOGING, FOCUS ON, LEVI'S STRAUSS HELLAS, ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ, WESTERN UNION, BABYSEEDS, HOMEWORK, ΠΙ&ΦΙ, FILTAFRY. Best Franchise Leader αναδείχθηκε ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της IDEALES και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ.

Οι αλυσίδες που διακρίθηκαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE το έτος 2012 είναι:

 

Chillbox (BE SPOKEN FRANCHISOR)

DSC 0165low


ΑΒ (SOCIAL RESPONSIBILITY)

DSC 0177low


Γρηγόρης Μικρογεύματα (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

DSC 0182low


Όμιλος Ευρωγνώση - Eurolab (BEST INTERNAL ORGANIZATION)

DSC 0196small


5asec (WOMAN FRANCHISOR)

DSC 0203small


Όμιλος Tsangarakis (BEST MARKETING CAMPAIGN)

DSC 0478daysmall


Pink Woman (BEST INTERNATIONAL EXPANSION)

DSC 0246low


Fresh Line (BEST FRANCHISE WORKPLACE)

DSC 0273low


Coffee Island (FAST GROWTH FRANCHISOR)

DSC 0304lowDSC 0321low


Στέλιος Σταυρίδης - Piscines Ideales (BEST FRANCHISE LEADER)

DSC 0228low


Palmie bistro (ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

ΑΛΕΞΙΑ-small


Cremeria Vienna (BEST PRODUCT QUALITY)

DSC 0678low


ΒΕΝΕΤΗΣ (BEST FRANCHISE MANAGER)

DSC 0335low


Curves (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

DSC 0661low


Start Yoging (MOST PROMISING FRANCHISOR)

DSC 0368low


Focus On (BEST USE OF TECHNOLOGY)

DSC 0380low


Levi's strauss hellas (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT)

DSC 0398daylow


Μπουκέτο Μπαλόνια (BEST URBAN FRANCHISE)

DSC 0407small


Western Union (BEST MASTER FRANCHISE)

DSC 0409day


Babyseeds (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE)

DSC 0563low


Homework (BEST CONCEPT RE-DESIGN)

DSC 0440daylow


ΠΙ&ΦΙ (MOST LOYAL NETWORK)

DSC 0444daysmall


FiltaFry (MOST INNOVATIVE CONCEPT)

DSC 0458low


ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟsmall


 

Όπως τόνισε ο κ. Πλάτων Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα Βραβεία Franchise αποδεικνύουν τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που παρέχει σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο και αξιοπρεπές επαγγελματικό μέλλον και ταυτόχρονα δείχνουν ότι η επιχειρηματική κοινότητα συνεισφέρει τα μέγιστα προς την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, μέσω ανάπτυξης εντός αντίξοων συνθηκών».

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του θεσμού, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη της εύρωστης επιχειρηματικότητας που με δημιουργικότητα, δέσμευση, επενδύσεις και συνεχή αγώνα καταφέρνει να αντιστέκεται, αλλά και να αναπτύσσεται εν μέσω κρίσης.

- Πλάτων ΤΡ. Μαλλικούρτης

ΠΛΑΤΩΝ-3small

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά