Πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

Πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmiebistroστο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmiebistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2015, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σύμβουλο Marketing - Θέμη Σαρανταένα. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchisingκαι τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNINGAE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2015 ήταν οι αλυσίδες COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), NOBACCO (BEST USE OF TECHNOLOGY), CHILLBOX (BEST PRODUCT QUALITY), PALMIE BISTRO (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), GOODYS (SOCIAL RESPONSIBILITY), COFFEE BRANDS (BE SPOKEN FRANCHISOR), CRISLIA (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), COFFEE LAB (MOST PROMISING FRANCHISOR), FUNKY BUDDHA (BEST CONCEPT RE-DESIGN), O-MORFIA (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT ), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), DUST & CREAM (BEST URBAN FRANCHISE), HYGIENE SERVICE (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), IQ PARFUMERIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT), SO EASY GROUP (BEST FRANCHISE WORKPLACE), ΜΑΣΟΥΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), SOLO (BEST FRANCHISE MANAGER), ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ (BEST INTERNAL ORGANIZATION), ΚΕΜ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ),BEST FRANCHISE LEADER αναδείχθηκε ο κ. ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, Πρόεδρος και ΔιευθύνωνΣύμβουλος της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ και WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR αναδείχθηκε η κ. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος των TODAY GROUP.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISEBUSINESSκαι αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

IMG 7672

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISEαναδεικνύουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που προσδίδει σε όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα εντασσόμενοι σε ένα ισχυρό σύστημα franchise με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, αποδεικνύουν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το franchising στην ελληνική οικονομία, καθώς προσφέρει το ιδανικό πλαίσιο για ταχεία και στιβαρή ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.»


COFFEE ISLAND

(FAST GROWTH FRANCHISOR)

ci IMG 7860 ci IMG 8757


ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

(BEST MARKETING CAMPAIGN)

ab IMG 7893 ab IMG 7914


ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ 

(BEST FRANCHISE LEADER)

grec IMG 7938 grec IMG 7951

Το Βραβείο παρέλαβε η κ Μάγδα Μπρέστα, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια


ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος TODAY GROUP

(WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR)

today IMG 8704 today IMG 8709


CHILLBOX

(BEST INTERNATIONAL EXPANSION)

chillbox IMG 7980 cb IMG 8726


NOBACCO

(BEST USE OF TECHNOLOGY)

nobacco IMG 7998 nobacc0 IMG 8008


CHILLBOX

(BEST PRODUCT QUALITY)

chillbox IMG 8061


PALMIE BISTRO

(CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

palmie IMG 8114


GOODYS

(SOCIAL RESPONSIBILITY)

goodys IMG 8145 goodys IMG 8776


COFFEE BRANDS

(BE SPOKEN FRANCHISOR)

cb IMG 8176 cb IMG 8183


CRISLIA

(BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

dimos IMG 8194dimos IMG 8201


COFFEE LAB

(MOST PROMISING FRANCHISOR)

stelios IMG 8226 cl stelios


FUNKY BUDDHA

(BEST CONCEPT RE-DESIGN)

fb IMG 8832 kasimatis IMG 8250

Το Βραβείο παρέλαβε ο κος Νίκος Κασιμάτης, Γενικός Διευθυντής (δεξιά). Αριστερά, η οικογένεια Αλεξίου.


O-MORFIA

(BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT)

omorfia IMG 8287


CURVES

(BEST MASTER FRANCHISE)

marina IMG 8326 marina IMG 8349


DUST & CREAM

(BEST URBAN FRANCHISE)

cream IMG 8373 cream IMG 8396


HYGIENE SERVICE

(ECO FRIEΝDLY FRANCHISE)

hygiene IMG 8416


IQ PARFUMERIE

(MOST INNOVATIVE CONCEPT)

iq IMG 8437


SO EASY GROUP

(BEST FRANCHISE WORKPLACE)

easy IMG 8489 easy IMG 8516


ΜΑΣΟΥΤΗΣ

(MOST LOYAL NETWORK)

masoutis IMG 8534


SOLO CAFE

(BEST FRANCHISE MANAGER)

solo IMG 8573


ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ

(BEST INTERNAL ORGANIZATION)

venetis IMG 8604


ΚΕΜ

(ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

max IMG 8645 max IMG 8654