Πραγματοποιήθηκε η 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

Πραγματοποιήθηκε η 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2016, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σύμβουλο Marketing - Θέμη Σαρανταένα. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

esee FCB 5913 small kem FCB 5930 small stamatis FCB 5932 small

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2016 ήταν οι αλυσίδες ΟΜΙΛΟΣ TODAY GROUP (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), SO EASY EDUCATION (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), HYGIENE SERVICE (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR), COFFEE LAB (MOST INNOVATIVE CONCEPT), ΓΡΗΓΟΡΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), BRIDGE COFFEE ROASTERS (MOST PROMISING FRANCHISOR), ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ (SOCIAL RESPONSIBILITY), FRESH LINE (WOMAN FRANCHISOR), FUNKY BUDDHA (BE SPOKEN FRANCHISOR), ΓΕΡΜΑΝΟΣ (BEST CONCEPT RE-DESIGN), COFFEE BRANDS (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST FRANCHISE LEADER), DUST + CREAM beauty products and more (BEST FRANCHISE MANAGER), FAMOUS SHOES (BEST FRANCHISE WORKPLACE), ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (BEST INTERNAL ORGANIZATION), FUNKY BUDDHA (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), PALMIE BISTRO (BEST PRODUCT QUALITY), SENATUS (BEST URBAN FRANCHISE), ALTEREGO (BEST USE OF TECHNOLOGY), ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE (FRANCHISE EVENT OF THE YEAR), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ (MANAGER OF THE YEAR).

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

platon DSC 0023 smallΌπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, την τελευταία δεκαετία, αναδεικνύουν τόσο την δυναμική του κλάδου, όσο και τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει την στρατηγική του franchising, διαπρέποντας στον επιχειρηματικό στίβο και παράλληλα δημιουργώντας θέσεις εργασίας και δίνοντας νέα διάσταση στην ατομική επιχειρηματικότητα.»

Σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής από τους δικαιοπάροχες εταιρείες για τις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνονται δεκτές από 6/02/17 έως 31/03/17.

FUNKY BUDDHA

(BE SPOKEN FRANCHISOR)

altex DSC 0036 small


ΑΒ

(BEST FRANCHISE LEADER)

ab DSC 0047 small


COFFEE ISLAND

(FAST GROWTH FRANCHISOR)

 ci DSC 0057 small


ΜΑΣΟΥΤΗΣ

(BEST MARKETING CAMPAIGN)

masoutis DSC 0065 small


TODAY GROUP

(BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

today DSC 0078 small


SO EASY EDUCATION

(CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

easy DSC 0093 small


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

(MOST LOYAL NETWORK)

grec DSC 0100 small


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΟΣ - (ΓΡΗΓΟΡΗΣ)

(MANAGER OF THE YEAR)

grec DSC 0109 small


FRESH LINE

(WOMAN FRANCHISOR)

 fl DSC 0119 small


COFFEE LAB

(MOST INNOVATIVE CONCEPT)

cl DSC 0132 small


FAMOUS

(BEST FRANCHISE WORKPLACE)

famous DSC 0144 small


HYGIENE SERVICE

(ECO FRIEΝDLY FRANCHISE)


BRIDGE

(MOST PROMISING FRANCHISOR)

bridge DSC 0150 small


ΒΕΝΕΤΗΣ

(SOCIAL RESPONSIBILITY)

venetis DSC 0162 small


PALMIE

(BEST PRODUCT QUALITY)

palmie DSC 0172 small


COFFEE BRANDS

(BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT)

coffeebrands 0181 small


DUST & CREAM

(BEST FRANCHISE MANAGER)

leandros 0189 small


CURVES

(BEST MASTER FRANCHISE)

curves 0200 small


ALTEREGO

(BEST USE OF TECHNOLOGY)

alterego 0214 small


ΓΕΡΜΑΝΟΣ

(BEST CONCEPT RE-DESIGN)

germanos 0221 small


ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ / AFTER SCHOOL

(BEST INTERNAL ORGANIZATION)

diakrothma 0229 small


SENATUS

(BEST URBAN FRANCHISE)

senatus 0239 small


FUNKY BUDDHA

(BEST INTERNATIONAL EXPANSION)

altex 0256 small


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE

(FRANCHISE EVENT OF THE YEAR)

 max DSC 0025 small

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά