Επιχειρηματικές Επιτυχίες μέσα στη Κρίση

Εν μέσω κρίσης, το franchising παρέχει εξαιρετικά προνόμια, τόσο σε όσες επιχειρήσεις το αξιοποιούν για την ανάπτυξή τους,

όσο και για όσους το εμπιστεύονται για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, ως η απόλυτη έκφραση του ατομικού καπιταλισμού.

Η Ελλάδα, και συγκεκριμένα οι Έλληνες επιχειρηματίες, πάντα και πολύ περισσότερο εν μέσω κρίσης μεγαλουργούν, τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. Αν μη τι άλλο, οι επιδόσεις μας στην επιχειρηματικότητα ανέρχονται, βάση επίσημων στατιστικών, άνω του ευρωπαϊκού μέσου όρου, και πλήθος επιχειρηματικών κλάδων ξεπερνά σε «ποιότητα» concepts μητροπόλεων του εξωτερικού, όπως στη εστίαση, στις εκδόσεις περιοδικών και εφημερίδων, σε ιστοσελίδες και εφαρμογές διαδικτύου κ.ο.κ. Μέσω του franchise, δεκάδες Έλληνες επιχειρηματίες γνωρίζουν την επιτυχία εντός και εκτός συνόρων της χώρας και δημιουργούν ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας, αναδεικνύοντας την παγκόσμια τάση του ατομικού καπιταλισμού.

COFFEE ISLAND franchise

Συμπληρώνοντας περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και έχοντας περάσει στην τρίτη δεκαετία της, η Coffee Island έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα επεκτείνεται συνεχώς η παρουσία της στο εξωτερικό, με παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Η εταιρεία, με έδρα την Πάτρα, μέσα από σταθερά και μελετημένα βήματα, έχει φτάσει σήμερα να μετρά ένα σύνολο 486 σύγχρονων καφεκοπτείων ενώ συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσεται, έχοντας εδραιωθεί στο χώρο του καφέ. Το 2021 τα βραβεία του RetailBusiness ανέδειξαν την εταιρία ακόμα μια φορά σαν Retail Franchisor of the Year, τοποθετώντας την σε ξεχωριστή θέση στον χώρο του Franchise και ειδικότερα στον τομέα του λιανεμπορίου.

Το μέγεθος του δικτύου, η ανάπτυξη και η δυναμική του σήματός της, η ευρεία γεωγραφική κάλυψη, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων και η καθιέρωση του brand στην αγορά ήταν κάποια από τα κριτήρια τα οποία οδήγησαν στην βράβευση αυτή.

Ελκυστικό επενδυτικό μοντέλο - DIRECT TRADE

Σκοπός είναι η δημιουργία αμοιβαίως επωφελών συνεργασιων τόσο με τους προμηθευτές της όσο και με τους συνεργάτες της. Αποτέλεσμα των συμφωνιών αυτών είναι η καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας (direct trade) η οποία επιτυγχάνεται καθημερινά μέσω των ιδιόκτητων μονάδων παραγωγής της εταιρίας. Τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει τις συνθήκες ενός ανταγωνιστικού επιχειρηματικού μοντέλου απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμευσεις που παρέχεται προς τους υποψήφιους συνεργατες.

COFFEE LITLLE ISLAND – Το νέο μοντέλο καταστημάτων

Το Coffee Little Island, είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο καταστημάτων που δημιούργησε η εταιρία. Στόχο έχει να καλύψει τη ζήτηση μικρότερων αγορών, με χαμηλά πληθυσμιακά μεγέθη, έντονη τουριστική κίνηση και εποχικότητα, καθώς και περιφερειακές περιοχές μεγάλων αστικών κέντρων οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση την δεδομένη στιγμή στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τα καταστήματα. Το μοντέλο αυτό
έχει την δυνατότητα να εφαρμοστεί σε χώρους μικρότερου μεγέθους παίρνοντας τη μορφή shop in shop, καντίνα ή pop-up store.

Το concept των Coffee Little Island διευρύνει την πρόσβαση των καταναλωτών στην εμπειρία Coffee Island σε σημεία στα οποία μέχρι πρότινος δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Το γεγονός αυτό συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη μιας οικονομικά ελκυστικής και αποδοτικής επιχειρηματικής επένδυσης σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην οικογένεια της εταιρίας.

Μια μοναδική εμπειρία καφέ

Βασική επιθυμία παραμένει η δημιουργία μιας ολιστικής εμπειρίας σε μια συνεχώς αυξανόμενη δεξαμενή καθημερινών καταναλωτών στα καταστήματα coffee island. Ο συνδυασμός ποιοτικών προιόντων και η αισθητική του μοντέρνου σχεδιασμού δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να παραμένουν τα καταστήματα πρώτα στην προτίμηση των καταναλωτών.

FRANCHISE FACTS

COFFEE ISLAND

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ENTRY FEES: 15.000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: 30.000 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 25.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 10.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

COFFEE LITTLE ISLAND

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: 10.000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: 20.000 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 14.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 6.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

 

FA2015

FA2019

FA2016

FA2017

FA2018

FA2013

FA2019

FA2014

FA2019

No Internet Connection