pizzafanlogo

Η Pizza Fan είναι Ελληνική εταιρία που προσφέρει σταθερά φαγητό υψηλής ποιότητας με άριστη σχέση τιμής - προϊόντος. Διαθέτει ευέλικτο μοντέλο franchising που ανάλογα με την περιοχή προσαρμόζει το ύψος της επένδυσης και εγγυάται επιστροφή χρημάτων. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 100.000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

H PIZZA FAN είναι μια καθαρά Ελληνική εταιρία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996, Το δίκτυο αποτελείται από 63 καταστήματα εκ των οποίων τα 48 είναι στην Αττική με κάλυψη 97%. Τα καταστήματα της εξυπηρετούν ένα ενεργό πελατολόγιο 1.200. 000 οικογενειών πελατών.

Το πρώτο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη άνοιξε φέτος και λόγω της τεράστια επιτυχίας θα ανοίξει και 2ο μέσα στο έτος ενώ οι στόχοι για το 2014-15 είναι η κάλυψη όλης της Βόρειας Ελλάδος. Επίσης μέσα στο 2013 - 2014 μετεγκαταστάθηκαν 5 καταστήματα και έχουν μπει στο πρόγραμμα να μετεγκατασταθούν άλλα 8. Η Pizza Fan είναι μια μεγάλη επιχείρηση εστίασης που σε εποχές κρίσης μεγαλώνει. Αυτό είναι και η πιο πιστευτή απόδειξη ότι έχει αυτό το "κάτι" της επιτυχίας στη λειτουργία της.

Βασικός άξονας της λειτουργίας είναι η ικανοποίηση του πελάτη γι' αυτό ανέπτυξε ένα πελατοκεντρικό μηχανογραφικό σύστημα (CRM).

Καρδιά της διαχείρισης πελατών είναι το τηλεφωνικό κέντρο (150 θέσεων), που υποδέχεται και προωθεί τις παραγγελίες στα καταστήματα. Ανερχόμενο ρόλο στην παραγγελιοληψία παίζει πλέον και το Internet όπου και εκεί η παρουσία της PIZZA FAN είναι στις πρώτες θέσεις αναζήτησης, με ειδικά σχεδιασμένο site, καμπάνια στο Google, εφαρμογή για smart Phone, έντονη παρουσία στο Facebook με πάνω από 100.000 fans, και έξυπνες διαδικτυακές καμπάνιες σε χιλιάδες sites, You Tube, Social Media, κ.ά..

To marketing της Pizza Fan με δεδομένη την αναγνωρισιμότητα του brand είναι προσανατολισμένο στην προώθηση των πωλήσεων, με πρωτοποριακές ενέργειες για την ελληνική αγορά. Βασική κατεύθυνση είναι η εκπτωτική πολιτική με προσφορές σε κουπόνια που διοχετεύονται μέσα από εντυποδιανομές πολλών τύπων και από τις συνεργαζόμενες εταιρίες που είναι πάνω από 70.000.

Η Pizza Fan όντας μία ελληνική εταιρία, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της αγοράς μας για αυτό και δημιούργησε ευέλικτα μοντέλα Franchise που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε περιοχής αλλά και στις δυνατότητες του επιχειρηματία. Η ευελιξία αυτή αφορά το μέγεθος για μικρές και μεγάλες περιοχές και τον τύπο Franchise. Υπάρχει το μοντέλο πλήρης επένδυσης και τα μοντέλα Business Facility Lease με κυμαινόμενη συμμετοχή κεφαλαίου & υποχρεώσεις καθώς επίσης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Με το άνοιγμα του καταστήματος, έμπειροι area managers μαζί με επιθεωρητές λειτουργίας και ανάπτυξης επιβλέπουν και εκπαιδεύουν το προσωπικό, επιτόπου για τις πρώτες 3-4 βδομάδες έως ότου να μπει σε κανονική λειτουργία και να πιστοποιήσουν το "έχειν καλώς". Κανένα κατάστημα δεν αφήνεται στην τύχη του και με τακτικές επισκέψεις οι area managers βοηθούν τον Franchisee στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το κεντρικό marketing παρακολουθεί συνεχώς, με βάσει τα στοιχεία των παραγγελιών, την πορεία κάθε καταστήματος και συμβάλει επί τόπου, με προωθητικές ενέργειες local marketing.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 100 - 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 100.000 Eυρώ

  • ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: 25.000

  • ΕΠΙΠΛΩΣΗ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 65.000

  • ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 10.000

ENTRY FEES: 20.000

ROYALTIES: 7%

MRK FEES: 6%

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 5 ΕΤΗ

ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7

ΠΛΗΘΟΣ FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 56

ΠΛΗΘΟΣ SHOP-IN- SHOP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: -

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (ΕΚΤΙΜΗΣΗ): 24 -36 ΜΗΝΕΣ

 

FA2015

LET'S TALK FRANCHISE