Best of Franchise!
Franchise Start Ups!
Νέα & Εξελίξεις
Διασφαλίστε την επιτυχία!

aptin_poli_logo

Η εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΣΚΙΤΖΗΣ ΑΕ. δημιούργησε το ζαχαροπλαστείο ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΗ το οποίο παντρεύει τις πολίτικες σπιτικές συνταγές με τις σύγχρονες γεύσεις. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία πέρα από τα παραδοσιακά γλυκά που προσφέρει, έχει δημιουργήσει νέες γεύσεις και ποικιλίες. Φρέσκα και απολαυστικά, τα παραδοσιακά σιροπιαστά και παγωτά, κεράσματα σοκολάτας, κουλουράκια (πτι-φουρ, μπισκότα), σφολιατοειδή και ασφαλώς οι παραδοσιακές κρέμες, θυμίζουν γεύσεις σπιτικές μιας... άλλης εποχής! ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35.000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε κάθε κατάστημα Απ' την Πόλη, υπάρχει η ανάλογη υποδομή ζαχαροπλαστείου και καφετέριας. Κάτι που σημαίνει πως οι πελάτες των καταστημάτων έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις 850 γλυκές ή αλμυρές γεύσεις μαζί με τον καφέ τους, σε ένα περιβάλλον όμορφο και φιλόξενο. Αυτομάτως, λοιπόν, το πεδίο δράσης και κερδών των υποψήφιων επενδυτών, αυξάνεται σε σημαντικό βαθμό.

Τα ζαχαροπλαστεία ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΗ με τις επωνυμίες «Τα Πολίτικα» και «Doux Chocolat» είναι ταυτισμένα πλέον με τις παραδοσιακές ανατολίτικες γεύσεις. Η εταιρεία διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα όπου εφαρμόζονται τα σύγχρονα συστήματα HACCP και ISO με χημικούς και χρηστικούς ελέγχους.

Η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς τις πωλήσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό σε επιχειρήσεις του χώρου εστίασης με δικά της αυτοκίνητα και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους περιοχής, αλλά και με τη μέθοδο του franchise σε καθιερωμένα γεωγραφικά σημεία. Παράλληλα, τροφοδοτεί αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ουζερί, καφέ, αναψυκτηρία, κυλικεία, σταθμούς, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, καζίνο, στρατόπεδα και catering.

Το δίκτυο ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΗαυτή τη στιγμή αποτελείται από 11 καταστήματα, εκ των οποίων τα τέσσερα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα στην Αθήνα, την Άρτα, τη Δράμα, την Ζάκυνθο, την Κομοτηνή, τις Σέρρες και τα Τρίκαλα.

Ιστορικό εταιρείας: Το 1997 εγκαινιάστηκε στην Θεσσαλονίκη ένα μικρό ζαχαροπλαστείο με πολίτικες γεύσεις. Η ανταπόκριση υπήρξε τόσο μεγάλη που δεν χρειάστηκε παρά ένας χρόνος προκειμένου να δημιουργήσει ακόμη ένα κατάστημα. Μάλιστα, με το πέρασμα του χρόνου, το brand name "Απ' την Πόλη" απέκτησε τόση αναγνωρισιμότητα, που το 2003 η εταιρεία Λεωνίδας Εσκιτζής Α.Ε. ξεκίνησε να αναπτύσσεται μέσω franchising. Ήταν τότε που κατασκευάστηκε η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, με την οποία καλύπτονται οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες τόσο του δικτύου των καταστημάτων, όσο και των τελικών καταναλωτών. Σε αυτή την πλήρως παραγωγική μονάδα, καθημερινά παράγονται όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής, ενώ τηρούνται όλες οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την διασφάλιση ποιότητας. Κι αυτό, καθώς εφαρμόζονται τα σύγχρονα συστήματα HACCP και ISO τόσο με χημικούς όσο και χρηστικούς ελέγχους. Η δε επιστημονική ομάδα φροντίζει πως όλα τα προϊόντα φεύγουν από την μονάδα απόλυτα ηλεγμένα, γεγονός που συμβάλλει στην διατήρηση του δυνατού ονόματος της εταιρείας σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.