Start Franchise

HDlogo

Tα Häagen-Dazs Café αποτελούν την προσωποποίηση της απόλυτης εμπειρίας Häagen-Dazs, που συνδυάζει το super premium παγωτό Häagen-Dazs σε 22 εκπληκτικές γεύσεις, λαχταριστά γλυκά, και απολαυστικά ροφήματα σε ένα ζεστό περιβάλλον με εξαιρετικό σέρβις, υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια!

 

Η ιδέα των Häagen-Dazs έχει τις ρίζες της πίσω στο 1921, όπου ο Reuben Mattus, ξεκίνησε στα στενά της Νέας Υόρκης να προσφέρει παγωτό εξαιρετικής ποιότητας, φτιαγμένο από τα πιο αγνά και απλά υλικά. Το 1970 , φτιάχτηκε το πρώτο Häagen-Dazs Café στην Αμερική. Στην Ελλάδα, αποκτήσαμε το πρώτο κατάστημα το 1994. 94 χρόνια μετά τα πρώτα βήματα του Reuben Mattus, η αλυσίδα των Häagen-Dazs Café αποτελείται από περισσότερα από 900 καταστήματα σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και έτσι αποτελεί μια πραγματικά διεθνή αλυσίδα. Στην Ελλάδα λειτουργεί 20 καταστήματα, ενώ μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί κυρίως στην περιοχή της Αττικής, αλλά και σε αρκετά νησιά όπως η Κρήτη, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα και πολλά άλλα, χωρίς να έχουν αποκλειστεί και μεγάλες πόλεις της περιφέρειας όπως για παράδειγμα ο Βόλος. Αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας των Häagen-Dazs αποτελεί η διατήρηση της αγνότητας και της απλότητας μέσα στο βάθος των χρόνων, έτσι ακριβώς όπως το ξεκίνησε ο Reuben Mattus τόσα χρόνια πριν.

HDstore

Ποια όμως είναι τα πλεονεκτήματα για έναν πιθανό franchisee που θα επιλέξει την αλυσίδα Häagen-Dazs Café;

Καταρχήν το ισχυρό, διεθνές όνομα Häagen-Dazs καθώς και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του κορυφαίου παγωτού υπερπολυτελείας που συμπληρώνεται από μια εξαιρετική γκάμα λαχταριστών γλυκών, μια μοναδική συλλογή ζεστών και κρύων ροφημάτων, τον πλούσιο καφέ illy, και όλα αυτά σε ένα ζεστό και σύγχρονο περιβάλλον. Το παγωτό Häagen-Dazs ξεχωρίζει για τα αγνά και μοναδικά συστατικά του τα οποία προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγνής απόλαυσης παγωτού. Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκο γάλα και κρέμα γάλακτος και δεν συμπεριλαμβάνουμε τεχνητά χρώματα και αρώματα. Επιπλέον, διαλέγουμε τα καλύτερα συστατικά για το παγωτό μας ψάχνοντας σε κάθε γωνιά του κόσμου, όπως η βανίλια Μαδαγασκάρης και τα μακαντέμια Χαβάης. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στη συνεχή ανανέωση του καταλόγου των Häagen-Dazs Café με πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες οι οποίες αποτελούν για τον καθένα μια αναπόφευκτη πρόκληση.

Εκτός από ένα μοναδικό, επώνυμο και επικερδές προϊόν, οι franchisees επωφελούνται και από τους εξαιρετικούς όρους συνεργασίας με την αλυσίδα, αφού δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μέσω royalties. Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία χρέωση marketing fees, αφού όλη η διαφημιστική υποστήριξη καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία. Ταυτόχρονα, οι franchisees επωφελούνται από τη σημαντική τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί λόγω της λειτουργίας από την αλυσίδα 900 καταστημάτων διεθνώς, ενώ έχουν τη συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση από εξειδικευμένους συνεργάτες ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος.

H αλυσίδα για το επόμενο χρονικό διάστημα έχει στοχεύσει την επέκτασή της κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι τα νησιά, αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχει εντοπίσει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Ο αρχικός στόχος είναι σε κάθε πρωτεύουσα νομού, αλλά και στα πιο τουριστικά μέρη, να δημιουργηθεί ένα Häagen-Dazs Café.

Όσον αφορά τα στοιχεία που αναζητά η αλυσίδα όταν επιλέγει έναν πιθανό franchisee, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην προσωπικότητα του ενδιαφερόμενου αλλά και στο διαθέσιμο σημείο για τη δημιουργία του καταστήματος.

HDglykoHDglyko1HDglyko2

Αν λοιπόν αναζητάτε μια δυναμική ευκαιρία για franchise και μια αλυσίδα με ισχυρό προϊόν και όνομα, η οποία θα σας αντιμετωπίσει σαν πραγματικούς συνεργάτες, τα Häagen-Dazs Café είναι σίγουρα η λύση που σας ταιριάζει!

HDanakalypto

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 40 - 150 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 1.700 € /τ.μ (ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος)

ENTRY FEES: 10.000 €

ROYALTIES: 0%

MRK FEES: 0%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 24 - 36

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 20

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΗΠΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1970

Εκπαίδευση

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΕΤΗ: 5 + 5