COFFEEWAY

Tα Coffeeway έφεραν την επανάσταση στο χώρο του καφέ και διαμόρφωσαν την τάση γι’ αυτό που σήμερα ονομάζεται “specialty coffee shop”. Ξεκινώντας το 1994 με το πρώτο κατάστημα στο Κολωνάκι, με επανειλημμένες διεθνείς και ελληνικές βραβεύσεις, αποτελούν το Νο1 προορισμό για την καθημερινή απόλαυση του καφέ σε περισσότερες από 80 ποικιλίες, πάνω από 40 επιλογές τσαγιού, υπηρετώντας καθημερινά τη φιλοσοφία τους «from bean to cup».

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η σύγχρονη μυθολογία καφέ των Coffeeway, γράφεται με ένα εντυπωσιακό αριθμό από ποικιλίες, χαρμάνια, γεύσεις και αρώματα καφέ αλλά και με υπέροχα τσάγια και καταπληκτικά ροφήματα σοκολάτας. Διαθέτει συνολικά 30 διαφορετικούς καφέδες, ανάμεσά τους 7 μονοποικιλιακούς καφέδες φίλτρου (Προϊόν Γεωγραφικής Προέλευσης) και 23 χαρμάνια αρωματικών καφέδων, αλλά και ντεκαφεϊνέ.

Η Coffeeway ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και δικαίως έχει κατακτήσει την πρώτη θέση εδώ και πάνω από 20 χρόνια, καθώς:

 • Είναι η μόνη αλυσίδα σύγχρονων καφεκοπτείων που διαθέτει αρωματικούς καφέδες εσπρέσο.

 • Είναι η μόνη επιχείρηση που αρωματίζει τον κόκκο του καφέ με αιθέρια έλαια για να δημιουργήσει αρωματικούς καφέδες.

 • Είναι η αλυσίδα σύγχρονων καφεκοπτείων με τη μεγαλύτερη ποικιλία από εκλεκτά αρωματικά τσάγια.

 • Εκτός από καφέδες και τσάγια, τα καφεπωλεία –καφεκοπτεία Coffeeway, διαθέτουν και μια σειρά από εξαιρετικές σοκολάτες, απλές ή αρωματισμένες (βανίλια, φουντούκι, καραμέλα, φράουλα, κ.ά), με ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη, που μπορούμε και αυτές να τις απολαύσουμε στο κατάστημα ή να τις αγοράσουμε για το σπίτι, όπως τους καφέδες και τα τσάγια.

COFFEE CONNECTION

Η Coffee Connection Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1994 δημιουργώντας τα Coffeeway, με αντικείμενο την επεξεργασία και εμπορία καφέ, την εμπορία συναφών προϊόντων καθώς και την ανάπτυξη δικτύων λιανικής πώλησης.

Το 2006 η Coffee Connection διακρίθηκε στο Europe’s 500, την ετήσια κατάταξη των πιο επιτυχημένων και γρήγορα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Ευρώπης. Κατατάχθηκε ως η 13η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στην Ελλάδα, μεταξύ των 19 που συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο Europe’s 500. Στον κλάδο δραστηριότητάς της, ανακηρύχθηκε η πρώτη και μοναδική Ελληνική επιχείρηση, και η 6η στη γενική κατάταξη σε όλη την Ευρώπη.

Το 2010 η Coffee Connection αξιολογήθηκε από την ICAP και εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2015.

Η αλυσίδα Coffeeway, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς:

 • Καινοτομεί, εισάγοντας, κατ’ αποκλειστικότητα στη χώρα μας, ποικιλίες καφέ από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, δημιουργεί αρωματικούς καφέδες φίλτρου και νέα ξεχωριστά χαρμάνια, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων στην Ελλάδα.

 • Ξεχωρίζει, ως η μοναδική ελληνική εταιρεία παραγωγής αρωματικού καφέ, με εγκαταστάσεις στην Παιανία, συνεχείς επενδύσεις και βραβεύσεις.

 • Διακρίνεται, για την κορυφαία τεχνογνωσία της, την πολυετή εμπειρία της, το πάθος της για την τελειότητα και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, με συνεχή ενημέρωση για τα διεθνή δρώμενα και διενέργεια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

  coffeeway KLE7244s Coffeeway ZAK5018

MILESTONES

1994

Το 1994 εγκαινιάζεται το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο στο Κολωνάκι και επαναπροσδιορίζει την έννοια του καφεκοπτείου. Αποτελεί ένα μοντέρνο και κομψό κατάστημα, το πρώτο που προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία σε όλα τα είδη του καφέ και οτιδήποτε σχετικό με την παρασκευή του.

2002

Το 2002, τα καταστήματα Coffeeway, μετά από ψηφοφορία που έγινε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος και το περιοδικό Retail Business, κερδίζουν το βραβείο «Rising Star 2002» ως η επιχείρηση με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, διάθεση για πρόοδο και πνεύμα καινοτομίας.

2006

Στις 21 Φεβρουαρίου 2006, ο διεθνής θεσμός των Superbrands αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα Coffeeway ως κορυφαίο ελληνικό brand.

2013

Τον Οκτώβριο εγκαινιάζεται το νέο κατάστημα Coffeeway στην Κωνσταντινούπολη, στη συνοικία Nisantasi. Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων υποδέχονται το κοινό σε ένα μοναδικό και ζεστό χώρο που συνδυάζει το παραδοσιακό καφεκοπτείο με το μοντέρνο coffee bar. Τον Δεκέμβριο εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα Coffeeway στην Κύπρο, στην πόλη της Λευκωσίας.

2014

Τον Μάρτιο λανσάρεται το νέο concept των καταστημάτων Coffeeway, που εκφράζει καινοτόμα και επιτυχημένα το συνδυασμό του μοντέρνου καφεκοπτείου με το σύγχρονο coffee bar. Και οι δύο πυλώνες συνδυάζονται αρμονικά σε ένα περιβάλλον όπου το πάθος για φρεσκοαλεσμένο καφέ και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα είναι εμφανή.

Τον Απρίλιο εγκαινιάζεται το δεύτερο κατάστημα Coffeeway στην Κύπρο, στην πόλη της Λάρνακας.

coffeeway choco oreo mockup final coffeewayFreddo coffeeway green tea coffeeway KLE8352s coffeeway KLE8404

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το σύστημα franchise των Coffeeway χαρακτηρίζεται από μια σειρά ποιοτικών στοιχείων που συγκροτούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της πρότασης franchise, όπως υποδομές και συγκροτημένες διαδικασίες. Παράλληλα, καλύπτει πραγματικές και διαχρονικές ανάγκες, με μια διαφοροποιημένη πρόταση υψηλής προστιθέμενης αξίας και κυρίως με «δίκαιη τιμή». Άλλωστε, τα Coffeeway αναπτύσσονται μέσω franchise εδώ και 20 χρόνια και είναι χαρακτηριστικό ότι ο παλαιότερος franchisee της αλυσίδας είναι από το 1996!

coffeeway KLE7291 coffeeway KLE7580

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η συνεργασία με τα Coffeeway έχει μόνο πλεονεκτήματα, καθώς η 22 ετών επιτυχημένη επιχειρηματική διαδρομή τους και οι αξίες της αλυσίδας, εγγυώνται τις σχέσεις εμπιστοσύνης και την επιτυχία των συνεργατών τους.

 • Μοναδική εμπειρία 22 ετών.

 • Κορυφαίο brand, με άνω του 90% αναγνωρισιμότητα.

 • Αποδεδειγμένα εξαιρετική ποιότητα προϊόντων.

 • Η μεγαλύτερη ποικιλία σε καφέ, τσάι και σοκολάτα, αλλά και σε όλα τα σχετικά σκεύη για την παρασκευή και το σερβίρισμα ροφημάτων.

 • Μοναδική εξυπηρέτηση πελατών, από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

 • Ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία, «από τον κόκκο στο φλυτζάνι», που αρχίζει από τα είδη του καφεκοπτείου και καταλήγει στο σερβίρισμα μοναδικών ροφημάτων και εκλεκτών σνακς.

 • Καταναλωτική πιστότητα άνω του 90%

 • Πλήθος διακρίσεων και βραβεύσεων: “Rising Star – 2002”, “Superbrands – 2005”, “500 επιτυχημένες επιχειρήσεις της Ευρώπης – 2006”, “Ισχυρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα – 2010”.

 • Σύστημα λειτουργίας, πιστοποιημένο κατά ISO 9001.

 • Αξιολόγηση καταστήματος.

 • Δυνατότητα εύρεσης καταστήματος.

 • Δυνατότητα παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι».

 • Συστηματική αρχική και συνεχής εκπαίδευση, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

 • Υποστήριξη marketing για τις εποχιακές και τοπικές προωθητικές ενέργειες.

coffeeway KLE7654s coffeeway KLE7826s 

ΟΡΑΜΑ

Να είμαστε ο Νο 1 προορισμός για την αγορά εξαιρετικού φρεσκοαλεσμένου καφέ, μοναδικών γεύσεων τσαγιού και άλλων ροφημάτων που ο επιλεκτικός καταναλωτής θα απολαύσει στα Coffeeway, στο σπίτι, ή take away.

Να παρέχουμε στους πελάτες μας οτιδήποτε χρειάζονται για την καθημερινή απόλαυση του καφέ και του τσαγιού.

Να εφαρμόζουμε καθημερινά τη φιλοσοφία μας “from bean to cup”… από τον κόκκο στο φλυτζάνι.

Coffeeway ZAK5066 Coffeeway ZAK4999

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ

«Ο καφές είναι γνώση, ταξίδι και απόλαυση!»

Αυτή ήταν και παραμένει η έμπνευση και οι αξίες των Coffeeway στα 22 χρόνια που μας ταξιδεύουν στον κόσμο του καφέ, θέτοντας τις βάσεις για το σύγχρονο τρόπο επιλογής και απόλαυσής του.

Τα Coffeeway καινοτομούν και εκφράζουν μία νέα, διαφορετική και ολοκληρωμένη άποψη στην καθημερινή απόλαυση του ποιοτικού καφέ, φέρνοντας την έννοια του μοντέρνου καφεκοπτείου κοντά στα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα. Ήταν τα πρώτα που εκπαίδευσαν τον Έλληνα καταναλωτή του καφέ σε χαρμάνια και είδη πέραν του ελληνικού και του στιγμιαίου καφέ, εδραιώνοντας έτσι μια νέα κουλτούρα αποτελούμενη από γεύσεις, αρώματα, χαρμάνια και ποικιλίες γεωγραφικών προελεύσεων.

Σήμερα, τα Coffeeway συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στον κόσμο του καφέ όπως κανένας άλλος, διατηρούν τη φιλοσοφία τους «από τον κόκκο στο φλυτζάνι» και προσφέρουν μόνο φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας.

Τα Coffeeway εφοδιάζονται συνεχώς με φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες που αλέθονται μπροστά στον πελάτη, για να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ στα Coffeeway, στο σπίτι, ή take away.

Η μαγεία και η μοναδικότητα των Coffeeway δε σταματάει εδώ. Μέσα στα καταστήματα Coffeeway ο πελάτης μπορεί να γίνει συνδημιουργός του δικού του προσωπικού χαρμανιού καφέ, αλλά και να εκπαιδευτεί στον τρόπο προετοιμασίας και σερβιρίσματος ενός τέλειου ροφήματος, με την καθοδήγηση του άρτια καταρτισμένου προσωπικού των Coffeeway.

Coffeeway ZAK49979

ΚΑΦΕΣ

Όταν τα Coffeeway επεξεργάζονται τον καφέ, επιδιώκουν μόνο την υψηλή ποιότητά του και αυτό είναι που κάνει την αλυσίδα μοναδική στον κλάδο της!

Λέγοντας επεξεργασία εννοούμε:

 • Το ψήσιμο – καβούρδισμα του καφέ

 • Το χαρμάνιασμα των διάφορων ποικιλιών

 • Τον αρωματισμό των αρωματικών καφέδων

 • Τη συσκευασία των καφέδων

Ένας τελείως νέος κόσμος, γεμάτος γεύσεις και μυρωδιές αναδύεται, όταν οι πελάτες των Coffeeway απολαμβάνουν κάποια από τις εκλεκτές ποικιλίες του καφέ ή τα ξεχωριστά κλασσικά ή αρωματικά χαρμάνια.

Οι φρεσκοκαβουρδισμένοι κόκκοι καφέ συσκευάζονται πάντα σε ειδική σακούλα και σφραγίζονται έτσι ώστε να διατηρείται και να προστατεύεται το άρωμα και η φρεσκάδα τους.

Η διανομή του καφέ γίνεται σε όλα τα καταστήματα Coffeeway σε εβδομαδιαία βάση, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή του ποιότητα και φρεσκάδα.

Η τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει τα Coffeeway μέσα από τα 22 χρόνια της πορεία τους, εγγυάται τη μοναδική ποιότητα των καφέδων. Οι υψηλές προδιαγραφές, οι καλύτερες πρώτες ύλες, καθώς και η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία διασφαλίζουν την ποιότητα του καφέ που προσφέρεται.

Η μητρική εταιρεία είναι μία από τις λίγες εταιρείες στο χώρο του καφέ που έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001. Το γεγονός αυτό την καθιστά ως μία από τις πλέον πρωτοποριακές επιχειρήσεις του κλάδου και αφετέρου επιβεβαιώνει τη διαρκή προσήλωσή της σε θέματα ποιότητας και συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών της για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Σε κάθε κατάστημα Coffeeway ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα είδη καφέ:

 • Ελληνικό καφέ

 • Καφέ Φίλτρου

 • Στιγμιαίο καφέ

 • Καφέ Espresso

 • Αρωματικούς καφέδες

ΤΣΑΪ

Τα Coffeeway δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατηγορία του τσαγιού, και διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό προσφέροντας ιδιαίτερα προϊόντα και τεράστια ποικιλία.

Προσφέρουν χύμα και συσκευασμένο τέσσερις τύπους τσαγιού (Μαύρο, Πράσινο, Oolong και Λευκό) σε περισσότερες από 40 παραλλαγές και συνδυασμούς με βότανα, αλλά και 3 είδη ροφημάτων χωρίς καφεΐνη, τα οποία ετοιμάζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και το τσάι.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Στα καταστήματα Coffeeway, βρίσκουμε μία μεγάλη ποικιλία σοκολάτας σε μορφή σκόνης, κλασσική, λευκή ή αρωματική, με ζάχαρη ή χωρίς.

Στα καταστήματα Coffeeway υπάρχουν τέσσερα είδη κλασσικής σοκολάτας:

 • Απλή κλασσική με περιεκτικότητα σε κακάο 32%

 • Bitter με περιεκτικότητα σε κακάο 35%

 • Thick με περιεκτικότητα σε κακάο 37%, η οποία είναι ιδανική για ρόφημα με πιο παχύρευστη υφή

 • Λευκή σοκολάτα

Επίσης, διατίθενται τρία είδη αρωματικής σοκολάτας:

 • Φουντούκι

 • Καραμέλα

 • Φράουλα

Και σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, για ρόφημα, σε τρεις παραλλαγές:

 • Bitter

 • Mε άρωμα καραμέλα

 • Mε άρωμα φουντούκι

SMOOTHIES

Τα smoothies αποτελούν μία απολαυστική, κρύα πρόταση για ρόφημα καλοκαιριού. Προσφέρουμε ροφήματα με βάση τη σοκολάτα σε σκόνη και γευστικές πινελιές στιγμιαίου καφέ. Σερβίρονται με θρυμματισμένο πάγο και διατίθεται με κλασσικό άρωμα σοκολάτας, καραμέλας, πραλίνας φουντουκιού και choco oreo.

Επίσης, υπάρχει διαθέσιμο και το smoothie με άρωμα βανίλια, το οποίο ωστόσο δεν περιέχει καφέ.

SNACKS

Τα Coffeeway συνοδεύουν την απόλαυση ενός ροφήματος προσφέροντας διάφορα γλυκά ή αλμυρά σνακς, φτιαγμένα με αγνά ποιοτικά υλικά, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η ποικιλία των σνακς περιλαμβάνει:

 • Σάντουιτς, φτιαγμένα μόνο με αγνά υλικά.

 • Μπάρες ενεργειακές σε διάφορες γεύσεις

 • Μπάρες σοκολάτας Βελγίου, γάλακτος και υγείας

 • Σοκολατάκια Napolitain με σοκολάτα Βελγίου

 • Dragee απλά και γεμιστά, με σοκολάτα υγείας και γάλακτος

 • Κουλουράκια χειροποίητα σε διάφορες γεύσεις

 • Cookies χειροποίητα με βανίλια ή σοκολάτα

 • Muffins μικρά και μεγάλα με γέμιση σε ποικιλία γεύσεων

 • Donuts αφράτα με επικάλυψη σοκολάτας

 • Κέικ σοκολάτα ή βανίλια

 • Πάστες φρέσκες και πολύ γευστικές όπως είναι η μηλόπιτα, η σοκολατόπιτα, η τιραμισού και η τάρτα λεμόνι.

Coffeeway ZAK5071

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Για τα Coffeeway, ο καφές είναι ιεροτελεστία. Η σωστή φύλαξη για να διατηρείται πάντα φρέσκος ο φρεσκοαλεσμένος καφές, τα σωστά σκεύη για την παρασκευή του αλλά και τα κατάλληλα φλυτζάνια για την απόλαυσή του είναι σημαντικά. Τα Coffeeway διαθέτουν όλα τα απαραίτητα σκεύη προετοιμασίας και σερβιρίσματος για καφέ espresso, φίλτρου, ελληνικό και για το τσάι.

coffeeway KLE7707 coffeeway KLE7745

FACTS

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES+ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 40,000 Ευρώ - 45,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3% επί των πωλήσεων

MARKETING FEES: Δεν υπάρχουν

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

FA2018

LET'S TALK FRANCHISE